ők sem szégyellik a testüket szülés után!

Te se tedd. Ginnifer Goodwin, Jessica Simpson sem rejtőzködött, csak mert az alakjuk épp nem úgy nézett ki, mint amilyennek megszokta a nép.

 

A testünk szülés után teljesen megváltozik. Van, aki könnyebben "rázódik" vissza a szülés előtti formájába, van aki nehezebben.

Nincs ez máshogy a hírességeknél sem. Csakhogy nekik azért nehezebb, mert minden lépésüket, minden napjukat ezernyi kíváncsi szem lesi, követi. Te mennyivel mázlistább vagy, nem gondolod? Legalább nem dörgölik paparazzi fotók nap mint nap az orrod alá, hogy ez a test már nem a régi.

Azért íme, egy kis ösztönző néhány színésznőtől, énekesnőtől, akik nyíltan vállalják a szülés utáni plusz kilókkal való (néha elkeseredett) küzdelmüket.

Ginnifer Goodwin

A 37 éves színésznő az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat forgatása közben ismerkedett meg partnerével, Josh Dallasszal, akivel 2014-ben össze is házasodtak. Oliver nevű kisfiuk 2014. május 29-én látta meg a napvilágot. A bájos arcú színésznő több interjúban is hangsúlyozta, micsoda terhet jelent neki a szülés óta rajta maradt plusz súlyfelesleg. De ettől még nem bujkál!

Jessica Simpson

A 35 éves texasi énekes-színésznő modellként kezdte karrierjét. Mostkét gyermek boldog édesanyja,de több interjúban is hangsúlyozta, mennyire megdolgozta szervezetét és testét a két, viszonylag közeli várandósság. Egy életmód változtatást sürgető és fogyási tippeket adó program védnöke.

Christina Aguilera

A 34 éves, többszörös Grammy-díjas énekesnő két gyermek, Max és Summer Rain édesanyja. A szenzációs hangú énekesnőt évekig súlytöbblete miatt kritizálták, amit egyébként tudatosan "szedett fel", majd második, Nyári Eső nevű kislánya születését követően látványos fogyást produkált. Interjúiban gyakran kitér arra, hogy újra követnie kell a showbusiness által diktált trendeket, és tudatosan odafigyel étkezési szokásaira.

Aishwarya Rai

A gyönyörű 41 éves indiai színésznő 2011 novemberében adott életet kislányának, Aaradhya Bachchannak. A bulvársajtó szinte ízekre szedte, nem  hova tenni hirtelen megváltozott sziluettjét. Ám Aishwarya humorral fogta és fogja fel ma is azt az időszakot.

Kommentek