Ezernél is több irodalmi pályamunka karácsonyi játékunkon

Karácsony közeledtével, december elején hirdettük meg a Blans.hu és a FREYWILLE közös játékát. A felhívásban 5 szót jelöltünk ki (csók, Bécs, hó, szeretet, fiáker) és arra biztattuk olvasóinkat, hogy írjanak verset, rövid szöveget ezeknek a szavaknak, a közelgő ünnepnek a jegyében.

 

Ma délben lezártuk a játékot, és a FREYWILLE Andrássy úti boltjában találkoztunk – Burger Andrea a Blans.hu alapítója, Sztankó Mónika a FREYWILLE Boutique Managere és Juhász Anna irodalmár, a Blans.hu háziasszonya –, hogy együtt is átnézzük a verseket, prózai szövegeket.

Minden várakozásunkat felülmúlta ez az elmúlt három hét: több mint ezer pályamunka érkezett, bizonyítva nemcsak az ékszermárka hazai népszerűségét, de azt is, az irodalom tényleg egy közös kapocs, a szöveg szeretete, az olvasás mellett az alkotás is „Blans-karakterjegy.”

Olvasással töltöttük tehát a karácsonyra készülő napokat, és ezt nagyon köszönjük követőinknek, minden Blans.hu olvasónak. Holnapig minden jelentkező kap visszajelzést, a nyertes pedig készülhet: december 25-én értesítjük, hogy december 28-án, délután 17.00 órakor ünnepélyes keretek között vehesse át Ugron Zsolna írótól, a zsűri elnökétől a nyereményét: a FREYWILLE Klimt kollekciójának legújabb szettjéből, a The ultimate Kissből/A csókból egy gyönyörű Díva gyűrűt.

Szöveg: Juhász Anna

Fotó: Sárosi Brigitta

http://www.lefotozlak.hu

Kommentek