A hétvégére ajánljuk (december 01. – december 04.)

Ezen a héten csütörtökön kezdjük a hétvégét!

 

Ajándék Sajtos Perec Nap - BITE bakery café Király utca

Nyissuk meg együtt az új BITE bakery cafét! December 1-én látogass el hozzánk és vedd át a neked járó perecet, hiszen így ünnepeljük az új BITE bakery café megszületését! Reggel 7-től este 8-ig várunk titeket! Nincs megállás, csak rengeteg perec!

Helyszín:

Király utca 59. Jelszó: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BITE!

Movember Hungary hivatalos záró party & bajusz király választás

Kedves Mo Brok és Mo Sisterek! December 02-án, pénteken hivatalos bajusz-hullató bulival ünnepeljük mozgalmunkat! Az immár nyolcadik éve szervezett, adománygyűjtéssel egybekötött záró partit a Fogasházban tartjuk. Ahogy egész novemberben, az itt befolyt összeget a Férfiegészség megőrzésére és annak felhívására fordítjuk.  Idén nem csupán bajusszal, de jelmezben is várunk Titeket!  A buliban mindenki megmutathatja, idén milyen bajuszt növesztett és a hagyományos Bajusz Király választás sem marad el! A rendezvényen a Mo Sisterek támogatása is rendkívül fontos, hiszen számukra is rendezünk bajusz versenyt.  Figyelem! Támogatóinknak köszönhetően, a tombola és a bajuszkirály & királynő választásra több, mint 100.000 Ft értékű ajándékok várják a nyerteseket. Ha szeretitek a Jameson-t akkor adunk még egy okot a bajusz növesztésre (csajoknak ragasztásra:). Ugyanis minden bajuszos vendégünk kap egy Jameson Whiskey-t welcome drink-ként!;) Indeed zenekar fogja szaggatni a húrokat, hogy minél nagyobb hangulatba kerüljünk az est folyamán: https://www.facebook.com/indeedthemusic/ Program:  20:00 kapunyitás 20:30 - 22:00 nevezés a bajuszversenyre és tombola 21:20 - 22:05 az Indeed zenekar koncertje 22:05 - 23:00 Bajusz Király választás 23:00 után pedig átcsapunk a FOGAS péntek esti bulijába a HOMERUN-ba! Terjeszd és oszd meg minden Movember barát ismerősöddel, hogy minél többen legyünk! Bajuszban érkezni kötelező! Hölgyeknek bajuszos férfiakkal érkezni szintén! :)

Családi Mikuláshétvége a Miniversumban!

Családi Mikuláshétvége a MINIVERSUM-ban december 3-án és 4-én. Várjuk együtt a Mikulást! Megírtátok vagy megrajzoltátok már a Mikulásnak, hogy mit szeretnétek kérni tőle? Ismertek elég verset és dalocskát, amit elénekeltek majd a Mikulásnak? Gyertek el a MINIVERSUMBA a Családi Mikuláshétvégére, és készüljünk együtt a Mikulás érkezésére! December 3-án és 4-én, a kiállítás megtekintése mellett találkozhatnak a Mikulással is a gyerekek és a játszóházban izgalmas programokkal várjuk őket és azokat a felnőtteket, akik néhány órára szeretnének újra gyermekké válni. Minden kisgyermeket meglepetéssel várunk! Programok: Találkozás a Mikulással – december 3-4; 10.30 és 16.30 órai kezdéssel . Készíts te is Mikulásdíszeket! – segítünk, hogy a te ablakod legyen a legszebb a környéken. Játszóházunkban ezen a hétvégén kézműves Mikulásdíszeket és Mikulás figurákat is készíthetsz otthonra! Levél a Mikulásnak – még nem késő levelet írni vagy rajzolni a Mikulásnak. Mi segítünk neked megírni a levelet és nálunk be is dobhatod a Mikulás postaládájába, hogy még időben megkapja!

Food Truck Udvar nyitóbuli

Az Élesztő megnyitja saját nagytestvérét, a Food Truck Udvart a volt Kilián laktanya udvarán, az Üllői út 51.-ben egy istenes kutyaharapással! A körút legnagyobb street-food plazáját és sörkertjét a skót Brewdog sörfőzője, Mathis Seliger nyitja meg az Élesztő alapítóival karöltve. Ettől a naptól 10 foodtruck fogja kóstoltatni a téli menüjét - grillszendvicset, vegán ételeket, gnocchit, hamburgert, barbeque-t és sok egybet - az Élesztő pultja pedig a nagy klasszikusok és az új gerillák mellett bemutatja a Kisérleti Nyúl nevű sört egy a nyitás küszöbén álló ferencvárosi sörfőzdétől, illetve a vadiúj 250 literes Zip’s-es tankjából csapolja az ország legjobb pilzenijét. A megnyitó után party a loftétteremben!  

Kommentek