Teljes feltöltődés és ellazulás – napom a Coco Day Spa-ban

Több irigylésre méltó dolog van egy újságíró életében, de a legkecsegtetőbb, mikor valami nagyon jót kell kipróbálnia és arról írnia. Innentől kezdve nem nehéz kitalálni, mennyire örültem a Coco Day and Spa meghívásának, miszerint nagyon örülnének, ha kipróbálnám frissen nyílt masszázsszalonjukat az általam imádott Budai Vár tövében, a Logodi utcában.

Én ahol járok és tehetem, mindig benevezek egy masszázsra, több-kevesebb sikerrel. Sajnos a szállodák szalonjaiban nem mindig találok az elvárásaimnak megfelelő kezeket, érzeteket, nyilván a futószalag sosem tesz jót egy ilyen szolgáltatásnak.


Kíváncsian vártam az élményt, hisz egy kis kényeztetés mindenkinek jár, de őszintén írom, valóban meglepődtem.


Kovács Dórinál, aki a ma Magyarországon kapható legfinomabb bio kókuszolajból előállított termékeket készíti, már többször jártam és tudtam, az általa forgalmazott bármi, nagyon jó minőségű és valóban hatékony.http://coconutoilcosmetics.comAnnyit elárult, hogy a masszázsolajok természetesen ugyanilyen természetes összetevőkből állnak, kicsit kiegészítve a személyre szabott aromaterápiás tudással, melynek nagy híve és tudója, amit én szintén imádok.


Istenem, de nehéz az élet felkiáltással robogtam be a szalonba, ahol megismerkedtem Molnár Orsival, a masszőrrel, aki Németországban élt sokáig, ott tanulta ki a masszázstechnikák csínját-bínját. Gyógymasszőr, de ért a nyirokmasszázshoz, csakramasszázshoz és nagyon sok év gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. És nagyon kedves.


Mert, ahogy nem mindegy, hogy ki készíti el az ételedet, amit megeszel, nem mindegy, hogy ki ér a bőrödhöz, a testedhez, mikor masszíroz. Ez egy bizalmi viszony ugyanúgy, hisz akár olyan intim területeket is érinthet, amelyet nem mindenkinek engedünk meg, legalábbis szívesen.


Úgyhogy örömmel léptem be a masszázstérbe, és mindjárt el is varázsolódtam. Ahogy becsukódott az ajtó, mintha egy óázisba tértem volna be, csodálatos illatok, olyan dús növényzet, mint egy őserdőben, pont, mintha mondjuk Sri Lankán lettem volna. A nyugalom szigete és gyönyörű. A fürdőben a kádban rám váró virágszirmok és gyógynövények vártak, hogy a masszázs végén megadják a végső ellazulás lehetőségét.Ráfeküdtem az ágyra és még egy meglepetés ért! Meleg volt. Nekem ez is szempont, mert fázós vagyok és nagyon kevés olyan masszázsban volt részem, ahol nem fáztam volna valamennyire. De ez az ágy melegített alulról és ez nagyon segített mind az ellazulásban, mind a komfortérzetemben.


Nagyon jól esett Orsi érintése, a finom, de határozott mozdulatok. Itt megjegyezném, hogy én legtöbbször férfi masszőrrel találkoztam életemben, ami nyilván nem baj, de Orsi a szenzitív nőiességével pont oda nyúlt, ahol nekem fájt, pedig nem is mondtam.


Az egész testemet átmasszírozta, a lábfejemtől az arcomig, miközben éreztem, hogy ezeket az olajokat úgy szívja magamba a bőröm, mint a szivacs a vizet. Nem voltam utána ragadós, csak a finom puha bőröm maradt, meg az illatok.A végén a fürdővel tényleg igazi spa élményben volt részem.


Természetesen nem volt időm az összes lehetőséget kipróbálni, de az biztos, hogy visszamegyek még sok kényeztetésre, mert tudom, hogy nem csak jó kezekben leszek itt, de olyan táplálást kapok a testemnek és a lelkemnek, ami jólesik minden kompromisszum nélkül.


Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy kipróbálja, ráadásul a friss nyitásnak köszönhetően több akciós csomagban is lehet része mindenkinek.


Épüljetek, szépüljetek, menjetek a Coco Day Spa-ba!http://coconutoilcosmetics.huSzabó Lilla


Kommentek