Szépészeti eljárások kés nélkül

Ez az a téma, amit sokan még titkolunk, talán kicsit ciki is, mégis egyre többen élünk vele. Számos orvos-esztétikai eljárásról hallhattunk már vagy talán magunk is kipróbáltunk néhányat.


A cikk nem tárgyalja a mögöttes lelki okokat, ki mennyire elégedett magával, ki használja ezt valaminek elfedésére vagy esetleg a média mennyire hajt bele minket, hogy mindenkinek feszes bőrrel és 36os mérettel kell rendelkeznie.


Személy szerint azt mondom, ha esztétikusan, okosan használjuk és a pénztárca is bírja, miért ne? Ismerkedj meg most néhány új eljárással:


Vékonyszálas kontúrterápia


Ez kb. 1 év alatt felszívódó, steril szálak beültetését jelenti, elsősorban az arc és nyak (toka) területére. Kiváló a megereszkedett bőr ellen, ill. a szálak mentén fokozódik a mikrokeringés és a kollagénképződés is, a bőr feszesebbé válik.


Ár: 120.000 Ft-tól


Volite feltöltés


A Volite nevű feltöltő anyaggal nem a mélyebb, pl. az orr és ajak közti ráncot veszik célba, mert az más típusú anyagot igényel. A Volite a bőrben is előforduló hyaluronsav tartalmú anyag, olyan területekre alkalmas, ahol picit beesett az arc, ezt a részt tölti fel.


Ár: 70.000 Ft-tól


Skinbooster


Ez szintén egy hyaluronsavas feltöltés, amelyet kimondottan a vékony, érzékenyebb bőrterületre fejlesztettek ki, szem alá, nyakra, kézfejbe, a bőr egészen mély rétegébe fecskendezve. Hatása a Volite-hoz hasonlóan fél-egy év, ez függ attól is, hogy járunk-e szoláriumba, szaunába, mennyit ér minket a nap, mivel ezek hatására a feltöltő anyag gyorsabban lebomlik.


Ár: 70.000 Ft-tól


Zsírbontó injekció


Ez az injekció igazából bármely területre alkalmazható, ahol valamilyen oknál fogva nem tudjuk „lemozogni”, eltüntetni a zsírfelesleget. Ezeket az injekciókat általában egymás után néhányszor szükséges megismételni, függően a terület kiterjedésétől és a lerakódás makacsságától.


Ár: 40.000 Ft-tól

Kommentek