Szánj magadra pár órát! – Őszi kényeztető rutin

Drága őszi hétvégék! Millió dolog miatt imádlak titeket… de emeljünk most ki egyetlen csodát: a délutánt, amikor csak magamra figyelek!

Valahogy ebben az időben esik jól igazán elvonulni a fürdőbe, majd bekuckózni az ágyba, és az a pár óra, amit ilyenkor magára szán az ember, egész hétre energiát ad majd. Esküszöm!
 
Ilyenkor elmerülhetünk egy forró kád vízben, majd minden finomságot magunkra kenhetünk, hogy végül tisztán és illatosan bámulhassuk a kedvenc sorozatunkat.
Semmi extra nincs ebben, és nem kellenek hozzá méregdrága kencék sem, mégis szerintem a léleknek legalább annyira fontos ez a rituálé, mint a testnek.
 
Engedjétek meg, hogy nagyjából felvázoljam az én rutinomat, amihez abszolút elérhető termékeket választottam.
Ugyanis nekem az elmúlt időszak egyik legnagyobb meglepetése egy olyan márka volt, amit mindenki ismer, ami az én arcomba is ott van évek óta, de valahogy eddig soha nem függtem rá ennyire.
 
Ez a márka a Dove, és elöljáróban annyit, hogy egyszerűen képtelenek voltak csalódást okozni.
Amúgy nem is értem, hogy nekem ők eddig miért maradtak ki ennyire. Talán soha nem éreztem magam elég nőies nőnek ehhez... de szerencsére változnak az évszakok. Induljon az őszi kényeztetés!
 

 
A kényeztető program egyértelműen a fürdőben kezdődik. Illatos zuhany, hosszú fürdő, amelyiket szereti az ember.
(TERMÉKLISTA A RUTIN LEÍRÁSA UTÁN!)
 
Tökéletes habok
Fontos egy finom hab vagy tusfürdő, ami nem szárítja ki a bőrt, és illatával is nyugtat.
Én először név alapján választottam az anti-stress micellás tusfürdőt, de jelentem, még a kádas merülésekhez is kiváló!
 
Regeneráló kezelés a hajnak
A hajmosás sokaknak fájdalmas rutin. Nyilán nem esik jól hétköznap, amikor semmire sincs idő, de ilyenkor nemhogy belefér, hanem relaxál. Festett hajam van, így nekem mindenképpen érdemes egy héten egyszer több időt szánni rá, és megadni az esélyt a balzsamnak is. (Nem két perc alatt leöblíteni, hanem hagyni hatni!)
A kollagén jó barátom lett. Nagyon régen éreztem ennyire selymesnek a hajamat többszöri használat után is.
 
Borotválás
A habtusfürdő az egyik legklasszabb találmány! Hétközben gyors segítség a zuhany alatt, ilyenkor meg borotvahabként funkcionál. És egy ilyen rózsás csoda ezerszer jobban esik, mint a barátunk mentolos verziója.
 
Radírozás
Félve írom le, de én ugyanazt a radírt használom az arcomra és a testemre. Tudom, tudom... de ez az igazság.
Megtaláltam a tökéleteset, ami elég kis szemcséket tartalmaz, ami elég hatékony, de mégsem durva, ami csodás illatú, ami krémes állagú. Nem viccelek, nem fizetett hirdetés... de lehet, hogy én sem hinném el, ha nem használnám hónapok óta örömmel...
Ha csak egy dolgot szereztek be erről a listáról, akkor EZ legyen az! (Mindegy, hogy melyik illatot, csak ezt a márkát!)
 
Krémezés
A fürdő után irány az ágy. Gyertya, film, pizsi, de előtte egy jó alapos krémezés... amit én úúúútálok.
Utálom magam tetőtől talpig bekenni, és utálok ragadni. DE erre a problémámra is érkezett megoldás.
Ezek a spry formátumú testápolók zseniálisak! Sokkal könnyebb használni őket, és pikk-pakk beszívódnak. Már csak a kézre kell egy vastagabb téma. Nálam az is kókuszos (mert a kókuszt viszont iiiiimádom!).
 
+ tipp
Ha a nyár elején használtatok önbarnítót, most vegyétek elő újra, és tartósítsátok vele a megszerzett színeteket, amíg lehet. ;)
 
Higgyétek el, számomra is meglepő, hogy drogériás termékek között találtam egy olyan márkát, ami a komplett rutinomat végigkíséri jó áron, de tényleg imádom használni őket.
Természetesen más termékekkel is csaphattok ugyanilyen kényeztető napot, csak vágjatok bele. Testetek és lelketek is meghálálja majd!
 
DOVE ANTI-STRESS MICELLÁS TUSFÜRDŐ 250 ML - 949 HUF

DOVE AHS COLOUR CARE VIBRANCY SAMPON 250 ML - 1599 HUF

DOVE AHS COLOUR CARE VIBRANCY BALZSAM 250 ML - 1599 HUF

DOVE TUSFÜDŐ HAB RÓZSAOLAJJAL 200 ML - 999 HUF

DOVE BŐRRADÍR GRÁNÁTALMA MAGOKKAL ÉS SHEA VAJJAL - 1699 HUF

DOVE RESTORING RITUAL TESTÁPOLÓ SPRAY KÓKUSZOLAJJAL ÉS MANDULATEJJEL - 1499 HUF

DOVE NOURISHING SECRETS KÉZKRÉM KÓKUSZOS 75ML - 669 HUF

DOVE DERMASPA SUMMER REVIVED BODY LOTION WITH SELF-TANNERS MEDIUM SKIN 200ML - 1999 HUF

Kommentek