A Rimmel bemutatja a Rita Ora Red Instinct Look kollekciót: Csábító színek a tökéletes szemsminkhez

Fedezd fel a Rimmel eddigi legszexibb smink kollekcióját: ez a limitált kiadású Red Instinct Look Rita Orától. Füstös szemek és buja fekete pillák, a kollekcióval igazán csábító lehet a megjelenésed! Rita Ora csábító stílusa inspirálta a kollekció darabjait, és az ő egyedi aláírása díszíti a termékek piros színben játszó különleges csomagolását is. Az idei Február 14. izgalmasabbnak tűnik, mint eddig valaha!

Igéző szemsmink
A buja smink a tüzes pillantással kezdődik. Készíts kacér szemsminket a Rita Ora Magnif’Eyes Smoke Edition Szemhéjpúder Paletta segítségével, ami 12 csodás selymes, szatén és matt színekben játszó árnyalatot rejt a galambszürkétől kezdve a palaszürkéig. A palettában rejtőző applikátor segítségével könnyedén varázsolhatsz drámai sminket és így egy romantikus gyertyafényes vacsora akár egy fülledt klubban is végződhet. Ráadásul, a szemhéjpúder nem ül meg a ráncokban, nem pereg és nem fakul, így a Valentin-napi éjszaka akár hosszan is elhúzódhat. Igazi must-have darab!
 
Koronázd meg a drámai szemfestést kacéran hosszú, buja fekete szempillákkal. A Rita Ora Red Instinct Wonder’full Szempillaspirál argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően a pillák teltek, puhák és rugalmasak maradnak. Az Ultra-Flex kefe segítségével egy vonással minden pillát könnyedén elérsz, amik ráadásul nem tapadnak össze. Garantáltan csábító pillantás, ami nem marad észrevétlen.
 


 
Hallgass az ösztöneidre, fedd fel csábító éned, készítsd el saját igéző sminked a Rita Ora Red Instinct kollekció darabjaival és mutasd meg azt a #redinstinct hashtag használatával.
Live the London look.
 
Rita Ora Magnif’Eyes Red Instinct Smokey Eye Szemhéjpúder Paletta

limitált kiadás
Árnyalat: Smoke Edition
Javasolt fogyasztói ár: 4199 Ft
 
Rita Ora Wonder’full Red Instinct Szempillaspirál

limitált kiadás
Árnyalat: 001 Fekete
Javasolt fogyasztói ár: 2399 Ft

Kommentek