Matt hatású ajakrúzs, amitől hasra esel!

Baráti az ára, kellemes viselet, gyönyörű intenzív színe van és tartós, igazán tartós! Melyik rúzsról beszélek? Ha hiszed, ha nem, a válasz az AVON.

 

A rúzs meg én... elég nehézkesen indult, folytatódott és alakult a kapcsolatunk az évek alatt.

Sohasem értettem meg, hogy hogyan tudnak lányok és nők olyan figyelmesen létezni, hogy egy-egy üde árnyalat mindig ott virítson az ajkukon.

Hiszen ha eszel, iszol, szádhoz emelsz bármit, maszatolódik, kopik, kenődik. Újra javítod, újra kenődik. Rúzsos a fogad, utánad az inggallér. Nekem ennyit sohasem ért az egész.

Aztán ahogy egyre jobb minőségű, tartósabb vagy annak ígért rúzsok is feltűntek, újra megpróbálkoztam nőnek lenni.

Ismét kudarc. Szárít, lakkrétegként tapad a számhoz és egy idő után pereg, reped.

Valahogy soha nem találtam olyan kompromisszumos megoldást, amiért megérte volna szenvednem. Ezidáig!

Abszolút szkeptikusan álltam a dologhoz és olvastam az alábbi sorokat:

„Napjaink szépségtrendjeiben időről-időre nagy hangsúlyt kapnak a matt hatású sminkek. Éppen ezért az AVON egyik újdonsága, a matt hatású ajakrúzs, amely tökéletesen matt színt és hidratált érzést kölcsönöz az ajkaknak. A rúzs bársonyos formulájának köszönhetően simán siklik az ajkakon, nem szárítja, hanem sokkal inkább hidratálja azokat. Emellett pedig hosszan tartó matt hatást és erős fedést biztosít. A matt hatású ajakrúzsok 15 mesés árnyalatban érhetőek el, hogy a halványabb és az erősebb árnyalatok szerelmesei is megtalálják a számukra legideálisabbat.”

És akkor jön a felismerés, hogy a hatás nagyjából tényleg ez.

Nem szárít, sokáig fenn marad. Szépen, egyenletesen vihető fel és egyenletesen is kopik.

Pár falat étel, egy pohár bor vagy egy puszi nem ellenfél neki. Nem mondom, hogy semmi nyoma nincs, de szerintem ez maximum azoknál a rúzsoknál valósul meg amik tényleg körömlakként tapadnak a szádra. Itt kérem semmi hasonló érzés nincs. Igazán kényelmes viselet.

Annyira meglepett ez a tapasztalat, hogy hirtelen megijedtem, hogy csak én jöttem ki ennyire a gyakorlatból, és lehet, hogy az összes márka, összes hasonló darabja ilyen jól teljesít.

Bevásároltam.

Az Essence tényleg remek áron van, de azonnal a fiókban landolt. Ha ez nekik a tartós, akkor nem ugyanazt a nyelvet beszéljük.

Beszereztem egy távolkeleti, noname filléres cuccot is. Annyira megy mostanában ez a „pár száz forintért rendeljünk online vackokat” nálam, hogy tennem kellett egy próbát. Nem is rossz. Csak valahányszor felkenem, félek, hogy belehal a szám a kemikáliákba.

Komolyabb ellenfél kellett. A MAC Cosmetics termékeit ismerem, és ha szánnék rá annyit, jó pár árnyalat, nagyjából tartós rúzsom lenne már... de most egy hajszállal barátságosabb megoldást kerestem. Így kötöttem ki a Bourjois 12 óra fennmaradást ígérő termékénél.

Jó, nyilván nem bírt 12 órát. Kettőt se, mert közben ittam, rágyújtottam (fujj) és megállás nélkül csacsogtam. Mindenesetre körülbelül 3500 forintért kaptam egy rúzst, amivel meg vagyok elégedve, amivel felveszi a versenyt az AVONnal.

(ismeretlen kínai, a két AVONos darab, Bourjois)

Felveszi a versenyt... de nem gyűri le! És ez szinte hihetetlen.

A AVON mattos csodája tartósabb is, kényelmesebb is, intenzívebb is. Ráadásul két árnyalatot is próbáltam belőle, úgyhogy azt mondhatom, hogy elég objektív véleményt alkothattam, amennyiben az én szám nem ufó és máson is hasonlóan reagál.

És a legjobb még hátra van: az ár! 1699 forint az alap, de az AVONnál mint tudjuk, mindig van valami akció, így most például 979 forintért érhető el.

Webshop:

https://avononline.avon.hu

Én ezt a két árnyalatot próbáltam. Mindegyiket intenzívebbnek találtam használat közben:

Megér egy próbát nektek is?

Kommentek