Leplezzük le együtt a japán nők szépségápolási és fiatalságmegőrző rituáléjának titkát

Az AVON tradicionális japán kozmetikumok révén mutatja be nekünk a szépség filozófiáját. A felkelő nap földjének hölgyei évszázadok óta híresek gyönyörű és hibátlan arcbőrükről. Ennek titka a különleges, több lépcsős szépségápolási rituáléban rejlik, amely kizárólag a legkiválóbb minőségű összetevőkből készült kozmetikumokat tartalmazza. Mostantól ez az egyedülálló japán rituálé a mi mindennapjainknak is része lehet, a Mission kozmetikumoknak köszönhetően. 

A japán hölgyek mindennapos arcápolási rituáléja a több lépcsőből álló alapos hidratálásban rejlik. Ennek lényege, hogy a legkönnyedebb formulától haladnak a legkoncentráltabb felé, amit végül egy arckrém zár, amely láthatatlan védelmet nyújt az arc bőrének. 
 
A japán bőrápolási szakértők javaslata alapján a bőrápoló rituálé első lépése a smink eltávolítását követően az arcbőr alapos tisztítása. Ezzel nem csupán a bőr szennyeződéseit távolítjuk el, hanem felkészítjük azt a tápanyagok befogadására, illetve a mélyhidratálásra, amely a rituálé második lépése. Ez az intenzív hidratáló lotion segítségével történik, amely kulcsfontosságú eleme az arcápoló rituálénak, tekintve, hogy az európai kozmetika világában a japán hidratáló lotion egy teljesen új formulaként jelenik meg. A lotiont a tonikokhoz hasonlóan az arcbőr tisztítását követően vigyük fel arcunkra a bőr normál pH értékének helyreállításához és az intenzív hidratálás biztosításához. Az eredmény puha és sima bőr, amely képes befogadni a következő lépések során bevitt tápanyagokat. A rituálé harmadik lépcsője a koncentrált táplálás, amely gazdag arcápolási esszenciák és tejek segítségével történik. Ezek olyan gazdag, koncentrált formulák, amelyet a japán hölgyek az ifjúság esszenciájának is hívnak. Ebben a lépésben tápláló hatóanyagokkal árasztjuk el a bőrt, amelyek az epidermisz rétegéig hatolva segítenek semlegesíteni a bőr idő előtti öregedését okozó káros hatásokat. A rituálé negyedik lépése a védelmet nyújtó arckrém felvitele. Ennek feladata nem csupán az arcbőr intenzív táplálása, hanem egy láthatatlan védőréteg létrehozása, amely segít az epidermisz rétegébe zárni a korábbi lépések során bevitt értékes tápanyagokat, ellátva a bőrt minden olyan elemmel, amelyre annak  a fiatalos megjelenéshez szüksége van. 
 


MISSION Y
 A fiatalságmegőrző arcápolás új dimenziója a Mission Y termékcsalád, amely válasz azoknak a hölgyeknek, akik felfedezték a bőr öregedésének legelső jeleit. Ezt a mélyen hidratáló termékcsaládot a vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban gazdag erjesztett élesztő ihlette. Az élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, megerősíteni a bőr védőrétegét, javítva annak rugalmasságát, miközben segít, hogy az megőrizhesse simaságát és egészséges ragyogását. A tökéletes hatás érdekében érdemes követnünk a 4 lépéses rituálét, amely a tisztítás, mélyhidratálás, koncentrált táplálás és a védelem. 
 
MISSION Y Gyengéden habzó arclemosó
Tisztítás
A krém állagú Gyengéden habzó arclemosó a bőrünkön feloldódik, és gazdagon habzó formulájával hatékonyan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőr dörzsölése nélkül. Reggel és este a szemsmink lemosása után egy kis adag krémet vegyünk a kezünkbe és dörzsöljük össze, hogy felhabosodjon, majd masszírozzuk gyengéden a nedves arcbőrünkbe és langyos vízzel alaposan öblítsük le. 
MISSION Y Intenzíven Hidratáló Lotion
Mélyhidratálás
Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el arcunkon és a bőr mélyébe hatolva fejti ki intenzív hidratáló hatását, simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolva a bőrt. Reggelente és esténként óvatosan oszlassunk el néhány cseppnyi lotiont az arcunk és nyakunk bőrébe, majd egy rövid kis masszírozással, körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt, amíg teljesen be nem szívódik. 
MISSION Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej
Koncentrált táplálás
A Mission Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej selymes formulájának köszönhetően azonnal hidratálja, simábbá varázsolja és megerősíti a bőr védőrétegét. A legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként az Intenzíven hidratáló lotion használata után az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe.
MISSION Y Tápláló Nappali és Éjszakai krém
Védelem
A gazdag állagú Tápláló Nappali és Éjszakai krém könnyedén beszívódik és láthatatlan védőréteget képez a bőrön, hatékonyan a belső rétegekbe zárva a korábbi lépések során  bejuttatott értékes tápanyagokat. Reggelente és esténként a rituálé utolsó lépéseként vigyük fel a krémet az arcunkra és a nyakunkra, gyengéd masszírozással segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.  
 
MISSION ECLAT
A Mission Eclat a fiatalos ragyogás japán titka, amely aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó, prémium minőségű kozmetikumokkal nyújt megoldást a 45 év feletti hölgyeknek. A termékcsaládot élvonalbeli kutatások ihlették, amelyeknek köszönhetően a termékek többdimenziós hatást gyakorolnak a bőrre. A japán szépségápolásban évszázadok óta használatosak az olyan tradicionális összetevők, mint a barna algakivonat és a hidratáló Chinpi-kivonat, amelyek hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a bőr visszanyerje az idő múlása során elvesztett ragyogását.
 
MiSSION ECLAT Bársonyos Habzó Arclemosó
Tisztítás
A Bársonyos Habzó Arclemosó sűrű és gazdag állagának, valamint leheletfinom rózsaillatának köszönhetően nem csupán a bőrünket, de érzékeinket is kényezteti. Hatékonyan távolítja el a sminket, helyreállítja a bőr bársonyos simaságát és az egészséges ragyogását. Reggel és este a szemsmink eltávolítása után egy kis adag krémet adagoljunk a kezünkbe, majd dörzsöljük össze, hogy az felhabosodjon és masszírozzuk gyengéden nedves arcbőrünkre. Ezután langyos vízzel alaposan öblítsük le. 
MISSION ECLAT Intenzíven Hidratáló Lotion
Mélyhidratálás
Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű és gazdag állagú formula, amelynek minden egyes cseppje az epidermisz rétegébe hatolva fejti ki hosszan tartó, tápláló és hidratáló hatását a fiatalosan ragyogó arcbőrért. Reggelente és esténként óvatosan paskoljunk néhány cseppnyi lotiont az arcunk és a nyakunk bőrébe, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt, amíg teljesen be nem szívódik. 
MISSION ECLAT Koncentrált Esszencia
Koncentrált táplálás
A Koncentrált esszencia táplálja, puhítja és növeli bőrünk rugalmasságát. Selymes és gazdag formulájának köszönhetően könnyedén eloszlathatjuk arcbőrünkön, amely így bejuttatja azokat a megfelelő tápanyagokat, amelyre az érett bőrnek szüksége van. A legjobb eredmény érdekében reggel és este az Intenzíven Hidratáló Lotion használata után, az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe. 
MISSION ECLAT Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém
Bőrfeszesítés mesterfokon
A Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém a rituálé negyedik lépése, gazdag állagú és gyorsan beszívódó krém, amely helyreállítja a bőr egészséges megjelenését és láthatatlan réteget képez a bőrön, mélyebb rétegekbe zárva a korábbi lépések során bőrbe juttatott aktív hatóanyagokat. A rituálé utolsó lépéseként reggel és este gyengéd masszírozással vigyük fel a krémet az arcunkra és a nyakunkra, segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.  
MISSION ECLAT Továbbfejlesztett Regeneráló Szem-és Ajakápoló krém
Plusz ápolás
A Továbbfejlesztett Regeneráló Szem- és Ajakápoló krém igazi luxus krém, amely táplálja és hidratálja a bőrt, növelve annak rugalmasságát. Mindamellett, hogy helyreállítja arcunk kipihent megjelenését, segít halványítani a szemek és az ajkak körüli finom ráncokat. Az arcápolási rituálé ráadás, befejező lépéseként a krémhez mellékelt applikátor segítségével egy borsónyi adagot masszírozzunk a szem és az ajkak körüli bőrbe. A megfelelő hatás elérése érdekében ezt a lépést ismételjük meg minden reggel és este. 
 
Carbo- Terápiás Japán Arcmaszk
Carbo – terápia különleges japán arcmaszkba zárva
Éljük át a japán fürdők különleges hangulatát az arcápoló rituálé tökéletes kiegészítőjével, a Carbo-terápiás Japán arcmaszkkal, amely gél állagának köszönhetően, felvitelekor kiaknázza a felszabaduló szén-dioxid hatását. A finoman pezsgő formula gyengéden stimulálja a bőr mikrokeringését, felkészítve ezáltal az arcmaszkot követően használt kozmetikumok tápanyagainak még hatékonyabb befogadására. Továbbá mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt, miközben segít felszabadítani az elzáródott pórusokat. Hetente egy alkalommal használjuk a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratáló lotiont felvinnénk a bőrünkre. Egyenletes rétegben oszlassuk el a megtisztított, száraz bőrünkön. Ügyeljünk rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüljük. Hagyjuk hatni az arcmaszkot 10 percig, majd alaposan öblítsük le. 
 
A Mission termékeket a következő weboldalon és a Mission katalógusban érhetőek el: www.missionrituals.hu
MISSION Y
MISSION Y Gyengéden habzó arclemosó: 8.000 Ft
MISSION Y Intenzíven Hidratáló Lotion: 10.000 Ft
MISSION Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej: 11.000 Ft
MISSION Y Tápláló Nappali és Éjszakai krém: 11.000 Ft
MISSION ECLAT
MISSION ECLAT Bársonyosan Habzó Arclemosó: 11.000 Ft
MISSION ECLAT Intenzíven Hidratáló Lotion: 13.000 Ft
MISSION ECLAT Koncentrált Esszencia: 16.000 Ft
MISSION ECLAT Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém: 15.000 Ft
MISSION ECLAT Továbbfejlesztett Regeneráló Szem- és Ajakápoló krém: 14.000 Ft
MISSION: 
MISSION Carbo- Terápiás Japán Arcmaszk 5 db: 14.000 Ft 
 

Kommentek