Igénytelenségi gyűjtemény

Komoly elvárásaink vannak a pasikkal kapcsolatban. Ne anyu vegye az alsóját, de menjen a zoknijához. Ne tollászkodjon órákat, de legyen csinos, illatos, trendi. Mert mi nők is mindig odafigyelünk a trükkös részletekre? Nem?

 

A nyári hobbim az volt, hogy, figyeltem a nők lábát. Ápolt sarok, hibátlan körömlakk, tiszta cipő és láb. Nem mindig vizsgáztak elégségesre a hölgyek. Pedig valljuk be, az ördög a részletekben rejlik. Ha meg akarunk jelenni, úgy igazán, netán pasit akarunk fogni, vagy megtartani, figyelnünk kell a külsőnkre azon túl is, hogy felkapunk egy sokat sejtető ruhát.

Mindenki tévedhet, mindenkinek lehet rossz napja. Az itt felsorolt bakikba többé-kevésbé mindannyian belefutunk. Mit lehet tenni...?

Igyekezni!

sminkben alvás, reggel szolid rájavítás

Oké. Megesik, hogy sminkben dől ki az ember, de nem kell belőle rendszert csinálni. Éveket öregítesz a bőrödön, ha fennhagyod a mázat az alvás idejére is. Ami pedig főbűn, az a reggeli korrigálás. Még ilyenkor sem vagy képest egy arctisztítást megejteni? Nem menő.

ápolatlan fogak

Az elszíneződés problémás ügy. Még mindig nehéz elhinni, hogy egy fehérítés során, nem károsodik a zománc. A napi minimum kétszeri fogmosás, a rágó, szájvíz és fogselyem használat azonban nem ördöngösség.

szőrös hónalj, láb, stb.

Egymásnak estek és ő a harisnya lerángatása után nem tudja eldönteni, hogy a saját lábát simogatja vagy a tiédet. Csupasz lábas megjelenéseknél, lenge felsőknél és egyéb különleges alkalmaknál figyeljünk már oda jobban. Otthon, a négy fal között meg, ahogy érzed.

 

zsíros haj, lenőtt haj

A lenövés elég természetes jelenség. Nem festhetjük hetente a hajunkat, mert letörik. Arra azonban figyeljünk, hogy ne hagyjuk természetes ombrévá fajulni a dolgokat. Ha meguntuk a festett színünket, akkor sem megoldás csak hagyni, lenőni.

A zsíros haj még kevésbé megengedhető. Nem ér sapkával vagy hajpánttal palástolni az igénytelen hajkoronát. Akinek van otthon fürdőszobája, és naponta igénybe veszi is azt, ne keressen kifogást.

Legrosszabb esetben meg ugye a szárazsampon...

dezodor, parfüm

Egy asszony illata. Ha filmet neveztek el róla, nem lehet annyira felesleges. A táskában tartott mini deo vagy parfüm életet menthet. Ragaszkodjunk ahhoz, hogy a nők illatos virágszálak!

csúnya melltartópánt

Csini ruha alól kilógó túlhasznál, elszíneződött melltartópánt. Lelombozó. A szilikon pánt nem megoldás, mert a SZILIKONPÁNT IGENIS LÁTSZIK! Tartsunk egy melltartót különleges alkalmakra, egy olyat, ami bátran villanhat elő.

koszos ruha

Lehet néhol bolyhos, szakadt, nem mai, nem trendi, szégyenkezni ilyenekért nem kell. A koszos ruha azonban, mosógéppel rendelkező embereknél igenis vétek. Ha leetted, ne vedd fel másnap. Ilyen egyszerű.

töredezett körmök, kopott lakk

Persze a lakk nem lehet mindig tökéletes és a betört körömökre is lehetünk hajlamosabbak. Amikor azonban napok óta nem mossa le valaki a foltokban fennmaradt lakkot, azt ne nevezzük menőnek. Aki ki tudta festeni, le is tudja mosni.

koszos cipő

Persze a földön járunk vele, úgyhogy közelebb van a tűzhöz, de hazaérve egy nedves rongyot fogni nem akkora feladat. Nagyon sok ember figyel elsők között a kéz mellett a cipőre. Nem véletlen!

ápolatlan láb

Van az úgy, hogy lekerül a cipő, és ez nem csak a nyár. Reszelő, krém és nem kell szégyenkezni. A lyukas harisnyát és zoknit se feltétlenül hétvégére tartogassátok.

Talán sokaktól még mindig az is komoly kérés, hogy fürödjön és fogat mosson, de egy magára valamit is adó városi nőtől biztos nem. Figyeljünk a részletekbe, mert ezekből áll össze a szinte tökéletes összkép.

Kommentek