Az új drogériás kedvencünk: LOVE BEAUTY AND PLANET

LOVE BEAUTY AND PLANET legfontosabb küldetése a fenntarthatóság.Szenvedélyesen hiszünk abban amit csinálunk, és amit képviselünk. Az út amelynek során Téged és a bolygónkat is szebbé tesszük, hosszúnak ígérkezik. Ismerd meg elköteleződéseinket, amelyek minden lépések vezérlik!

Vegán minősítésű kozmetikumaink gondosan válogatott, etikus forrásból származó természetes illatösszetevőket tartalmaznak, flakonjaink, tégelyeink pedig 100% újrahasznosított műanyagból készülnek és újra is haszonsíthatóak!
 
Válassz kompromisszumok nélküli szépséget a bőröd és a hajad számára! Törődj magadnak és törődj a környezeteddel is, tarts velünk, és meglátod, hogy az apró tettekben csodák rejlenek!
 
#smallactsoflove
 
IGEN Etikus forrásból származó olajok és esszenciák
IGEN Természetes összetevők
IGEN Vegán
IGEN 100% újrahasznosított műanyagból készült flakonok és tégelyek IGEN Növényi alapú hidratálók
NEM parabének
NEM kőolaj származékok NEM mesterséges színezékek
 


Murumuru vaj & Bulgáriai rózsa
Hidratálás és ragyogás (Hidratálás a festett hajnak, ragyogás bőrnek)
 
Összetevő: Murumuru vaj
A murumuru az Amazonas dzsungeleiben honos pálmák dióféléhez hasonló termése. Az érett gyümölcs magvaiból kinyert növényi olaj a vaj, ami mesés hidratáló a bőr és a haj számára egyaránt.
 
Illatanyag: Rózsa
Rózsaszín termékeinkhez használt esszencia Bulgária lenyűgöző vidékéről, a mesés Rózsák völgyéből származik. A legtisztább aromákért a rózsaszirmokat kora hajnalban, gondosan kézzel válogatják és gyorsan feldolgozzák. Az így kapott rózsakivonat gazdag és mély, meleg virágos jegyeket hordoz, szinte mézszerű állaggal.
 
Termékek
Blooming Colour sampon és hajbalzsam
Bountiful Moisture tusfürdő,
Delicious Glow testápoló, testvaj, testradír
 


Kókuszvíz & Mimózavirág
Volumen és frissesség (vékonyszálú hajra és fáradt bőrre)
 
Összetevő: Kókuszvíz
A kókuszvíz a fiatal, zöld kókuszdióból nyert folyadék, mely a trópusokon évszázadok óta kedvelt és használt összetevő, de a modern egészségtudatos életmód egyik nagy újrafelfedezése. Ezt a csodás alapanyagot a hawaii őslakosok „mennyei harmatként” emlegetik, és van is miért így hivatkozni rá. Szuper hidratáló hatása feltölti és revitalizálja a bőrt a nélkül, hogy elnehezítené a hajat.
 
Illatanyag: Mimózavirág
A mimózavirág hosszan tartó, erőteljes zöldes-virágos aromája az indai jázmin illatára emlékeztet, fűszeres fenyőmézzel és gyümölcsös málnajegyekkel kombinálva. Az intenzív szívillat alapanyagát a mimózavirágról kézzel gondosan válogatott szirmok kivonásával nyerik, a klasszikusabb aroma pedig a növény többi részéből – virág, levelek és szár – származik.
 
Termékek
Delicious Glow sampon, hajbalzsam, szárazsampon
Radical Refresher tusfürdő
 


Sheavaj & Szantálfa
Selymes hidratáltság (Száraz hajra és száraz bőrre)
 
Összetevő: Sheavaj
Ahogy a szépségre időt kell szánni, úgy a zamatos sheavajra is várni kell. Az értékes növényi olajat a sheafa gyümölcséből nyerik, a préselést pedig egy 10-15 éves érési folyamat előz meg. Ez a kivételes összetevő csodásan hidratál és táplál, feltölti a bőrt és a hajszálakat. Egészség minden cseppje.
 
Illatanyag: Szantálfa
A szantálfa 10-15 éves érési folyamatot követően válik alkalmassá arra, hogy a parfümőrök egy 50 órás desztillációs folyamat során kivonatolják az értékes esszenciális olajat. A gyantaszerű fejillat idővel krémes, fás, balzsamos jegyekkel gazdagodik, a végeredmény pedig egy különösen egzotikus aroma.
 
Termékek
Majestic Moisture tusfürdő
Shea Velvet testápoló és testvaj
 


Kókuszolaj és Ilang-ilang
Éltető táplálás (sérült, töredezett hajra)
 
Összetevő: Kókuszolaj
A Love Beauty and Planet termékekben használt, fenntartható forrásból származó kókuszolaj a Fülöp-szigetekről származik, ahol a helyiek a kókuszpálmát „Élet fája” néven emlegetik.
Ez a fenséges alapanyag a szépségápolásban, mint hidratáló csodaszer vált ismertté, de felhasználási formája végtelen – előszeretettel alkalmazzák élelmiszerekben és egészségmegőrzés céljából is.
 
Illatanyag: Ilang-ilang
Az ilang-ilang élettelteli, vidám és mély tónusú illata az egyik nagy kedvenc a parfümiparban. Fő motívumai a virágos-jázminos jegyek, amik gyümölcsös fűszeres felhangot kapnak. A sárga virágok – mint amilyen az ilang-ilang is – gazdag esszenciális olajtartalma erőteljesebb a zöld növényekhez képest, ezért a hajnali gondos válogatást követően a szirmokat azonnal desztillálják, hogy megőrizzék legtisztább aromájukat.
 
Termékek
Hope and Repair sampon és hajbalzsam
 

Kommentek