A Rimmel bemutatja az új Ink Me Kollekciót: tetoválás, ahogy és ahová csak szeretnéd

Nem kérdés, hogy a tetoválás ma az egyik legcoolabb kiegészítő, a celebek, modellek és a legmenőbb arcok mind tattoo fanatikusok. De -valljuk be-, néha szeretnénk “örökké tartó” hatás nélkül kifejezni egyéniségünket és stílusunkat. A Rimmel Ink Me Kollekció káprázatos újdonságaival ez most lehetséges!


A szettben csodás metálos színű lehengerlő formák és drámai vonalak kavalkádja: ideiglenes tetoválás matricák, smink pecsétek, valamint test-, és szemhéjtusok. Akár egy statement ékszer, vagy feltűnő smink, a testfestő tinta a legjobb eszköz, hogy megcsillogtasd művészi vénád. Légy kreatív, és hagyd, hogy észre vegyenek! A kollekció ideális party és fesztivál kellék, de tökéletes egy szimpla hétköznapra is. Bárhol. Bármikor. Live the London look.Metálos tetoválás matrica szett


A bohém fesztivál look elengedhetetlen része ez a metálosan csillogó, fekete – arany színekben pompázó ideiglenes tetoválás matrica. Hennát idéző finom díszes minták csipetnyi arany csavarral. Akár 4 napig is fent maradnak, használd úgy, akár egy testékszert a csuklódon, nyakad körül, vagy akár a bokádon, vagy akár a hátadon! Igaz, ehhez kell majd egy kis segítség.


Smink pecsét


Készítsd el saját védjegyed a négy smink pecséttel, amik mintázata a fesztivál hangulatát idézi: csillag, hold, szív és gyémánt. A tollszerű csomagolással a használat végtelenül egyszerű, csak nyomd a mintát egyenesen a bőrfelületedre. Az egyedülálló külsőért próbáld ki a kedvenc formád a külső szemzugban, vagy, légy még merészebb és a különböző pecséteket váltogatva alakíts egyedi sormintát az arc és a halánték vonalára, sőt, akár a váll és a hát mentén, vagy a lábaidon és karodon. Itt tényleg nincsenek határok!


Test-, és szemhéjtus


Sikkes fekete és csodás arany színekben pompázó test-, és szemhéjtus, a tushúzás új dimenziója. Bármilyen minta szóba jöhet, káprázatos arany a szemhéjra, vagy dús fekete minták a test többi részén, engedd el a fantáziád: amit és ahová csak akarod!
Metálos tetoválás matrica szett


Dizájn: Arany és fekete hennaminta


Javasolt fogyasztói ár: 2299 Ft


Smink pecsét


Dizájn: Csillag, Hold, Szív, Gyémánt


Javasolt fogyasztói ár: 2299 Ft


Test-, és szemhéjtus


Árnyalatok: Fekete, Arany


Javasolt fogyasztói ár: 2299 Ft
Kommentek