2020 az extrém sminkek éve

2020-ban végre kiélhetjük kreativitásunkat a sminkünk terén! Használjunk nyugodtan élénk színeket, merész technikákat, hiszen idén hódítanak a csillogó formulák, a szuperpigmentált színek és a vad megjelenés. Az Avon sminkmestere Szabó Doris összeszedte nekünk a 2020-as év legütősebb sminktrendjeit, amelyekkel igazán divatosak és elragadóak lehetünk egész évben.

Lebegő tusvonal
 
A lebegő tusvonal már 2019-ben is feltűnt, azonban idén még nagyobb szerepet kap. A remekül mutató, vad szemsmink titka, hogy fekete vagy színes tusvonalunkat nem szorosan a szempillatövünk felett húzzuk, hanem egy sávot kihagyva, mozgó szemhéjunk tetejére rajzoljuk. Az így kapott alakot kitölthetjük egy finoman csillogó natúr színnel, vagy akár éléneken vibráló árnyalatokkal is, ha igazán extra megjelenésre vágyunk. 
 


Semleges szín, intenzív belső sarok
 
Helyezzük belülre a hangsúlyt! Szemsminkünk elkészítésekor általában szemhéjunk középső és szélső részét színezzük intenzív pigmentekkel, míg szemünk belső részére egy világos, nude színt viszünk fel. 2020-ban ez a trend 180 fokos fordulatot vesz. Koncentráljunk semleges színekre szemhéjunk árnyékolása közben, szemünk belső zugát azonban díszítsük intenzíven pigmentált árnyalatokkal, ezzel frissességet és egy kis játékosságot csempészve tekintetünkbe. 
 


Glitterek és csillogás
 
2020 a ragyogás éve! Idén nem kell spórolnunk a glitterekkel, nem nyúlhatunk mellé, ha csillogó sminket választunk. Az Avon mark. új Show Glow kollekciójával beragyoghatjuk 2020 éjszakáit, a csillogó szemhéjfestékek mellett highlighter púdert, ajakfényt és egy különös highlighterként és szemfestékként is használható stiftet is találunk. Öltöztessük szemünket, ajkunkat és arcunkat is csillámokba.
 
Extrém szemöldök
 
2020-ban nem csak szemhéjunkat, de szemöldökünket is vagány színekbe öltöztethetjük. Ha szívesen felturbóznánk megjelenésünket, használjunk szemsminkünkhöz passzoló színezett zselét szemöldökünk fixálására, ezzel igéző keretet adva tekintetünknek. Az Avon mark. Metallic zselés szemfesték és szemöldökformázóval azonos színbe öltöztethetjük szemhéjunkat és szemöldökünket is, ezzel igazán vad sminket készítve.
 


Elszabadult pirosítás
 
Rózsaszínes, korallos pirosítónkat ne csak orcánkra vigyük fel idén! Ötvözzük szemsminkünk árnyalatait pirosítónk színével, amelyet magasan, halántékunk aljánál, szemsminkünkkel összekötve használjunk. Hintsük be szemhéjunkat is ezekkel a csodás árnyalatokkal, arcunk és szemünk harmonizálásával igazán látványos hatást érhetünk el. 
 
2020 a kreativitás éve, ne fogjuk vissza magunkat, valósítsuk meg legnagyobb vágyainkat, tegyük igazán extrémmé és egyedivé megjelenésünket. Jegyezzük meg, a színekből és a csillogásból sosem elég!
 
Az anyagban említett termék:

  • Avon mark. Show Glow szemfesték: 2500 Ft

  • Avon mark. Show Glow highlighter púder: 3200 Ft

  • Avon mark. Holochrome ajakfény: 1800 Ft

  • Avon mark. Glitter Flix csillogó stift: 1800 Ft

  • Avon mark. Metallic zselés szemfesték és szemöldökformázó: 1800 Ft

Kommentek