Zárd le 2018-at és fogadd szeretettel 2019-et! – Year Compass

Az év lezárásán való elmélkedés jó szokás. Segítségével tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, és azt, hogy ne ess időről-időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.

Ezekkel a gondolatokkal fogadja az Évrendező Füzet (YearCompass) csapata az oldalukra látogató, gondolkodni és tervezni vágyó embereket.

Te pedig, aki ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg szintén nyitott vagy arra, hogy zsonglőrködj egy kicsit az emlékeiddel és papírra vesd, hogy mit vársz az új évtől.

Hogy várod az évszám váltást?

Abszolút nem foglalkozol vele, vagy a te agyadon is átfut, hogy mennyi minden történt 365 nap alatt és hogy akármilyen közhely is, valami új dolog kezdődhet most el?

Én ha közhely, ha nem, mindig érzem a súlyát és mindig veszek egy nagy levegőt, meg kutatom a tiszta lapot.

Idén sem lesz ez másképpen, csak találtam a rendszerezéshez egy igazán hasznos segítséget. Ez az Évrendező Füzet, ami felteszi a legkomolyabb kérdéseket, aztán hagyja, hogy megválaszold magadnak. Ezzel segít, hogy még inkább tisztában légy a jelenlegi gondolataiddal és az iránnyal, amit most veszel.

Fájni fog, mert a sikerek mellett a kudarcokról is szó fog esni. De így lehet elengedni, hogy új, jobb dolgoknak adhass helyet magadban.

Rajzolni kell majd és mesélni, meg nagyokat álmodni. Arra pedig mindig érdemes időt szánni!

Innen töltsd le:

https://yearcompass.com/hu

 

“Volt az a rész, ahol le kellett rajzolnod a legjobb pillanatokat az évedből. Az lepett meg benne, hogy ettől hirtelen sokkal kézzelfoghatóbbá vált, hogy mi tesz boldoggá. Mármint nem csak abban az évben, hanem úgy általában az életemben. Azóta könnyebben döntök arról, hogy mibe vágjak bele - ha ugyanígy lerajzolnám az év végén, jöhet.” –Katalin Füsi

"– Miért volt jó, hogy kitöltötted tavaly a füzetet? – Segített, hogy visszanézzek azokra a dolgokra, amiket elértem az évben. Jó volt, mert megláttam, hogy mennyi minden sikerült, és nem csak azt vettem észre, ami nem jött össze. – Hajlamos vagy elsiklani az eredményeid fölött? – Igen, de szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk.." – Andrea Biró

“Emlékszem, amikor befejeztem a 2013-as részt, csak ültem a kanapén, vigyorogtam és arra gondoltam, hogy »Ember, hetven évesen ezért kezet fogok csókolni magamnak!« Benne volt az összes győzelem, az összes vereség, a jó sztorijaim, meg az ostoba hibák is - például az eset, amikor tériszonyosként megmásztam egy csarnokot. Bár ezt végül a jó sztori oszlopba írtam.”– László Vad

“Szerintem idén is társaságban fogom kitölteni. Tavaly heten voltunk lányok, volt zene, tea, megosztós kör - egy egész estét szerveztünk köré, menő volt. Akkor azon gondolkoztam, hogyan lesz diplomám, idén azon szeretnék, hogyan lesz saját éttermem.” – Eszter Pitás

"Nézd, ha tudok előre tervezni, akkor tudok nyugodtan aludni. Ennyi." – Bálint Trimmel

Felkeltettük az érdeklődésedet? Szabadíts fel egy kis időt és foglalkozz csak a gondolataiddal, a múltaddal és a jövőddel.

Kommentek