Tiltott pasik listája

Mindig a rossz fiú kell, igaz? Na jó, talán nem mindig, de kétségkívül a legtöbb nő legalább egyszer élete során olyasvalakiről álmodozik, akiről valójában nem kellene. Nézzük, kik is azok a bizonyos tiltottak!

Mi is olyan vonzó egy rossz fiúban? Erre millió válasz létezik és valószínűleg mind helytálló. Lehet az a szúrós borostája, a zilált frizurája, a szabadság szagú motorja, a szájából mindig kilógó cigaretta vagy akár a pimaszul bátor, csajozós szövegei, egy azonban mindegyik típusra igaz: mélyen, legbelül tudjuk jól, hogy nem őt szánta nekünk a sors, de legalábbis anyánk biztosan nem. Az ilyen esetekben gyakran igaz az állítás, miszerint az kell, ami nem lehet a miénk. Az öntúráztatás ilyesféle megnyilvánulása valószínűleg a tinédzserkorból megmaradt lázadás egyik tünete, ami arra sarkallja a nőt, hogy teret adjon annak a szenvedésnek, ami egy tiltott pasi iránt táplált l'amour esetében elkerülhetetlenül bekövetkezik.

Egyáltalán nem baj, ha átélünk egy ilyen plátói vagy akár viszonzott kapcsolatot – egyszer. Hiszen, ami nem öl meg, az megerősít. Azt sem tagadom, hogy meg van az esélye annak, hogy valami ki is sül a dologból, legyen az egy viharos románc, egy átformáló viszony vagy egy millió esetből kétszer, akár örök, beteljesült szerelem is. Lássuk be azonban, hogy a legtöbb esetben sírásra van, ítélve a tiltott pasi iránti érzelmek komolysága, pláne akkor, ha egy nő hajlamos kizárólag az ilyen férfiakra bukni. Matematikai egyenlettel demonstrálva az igazságot: fiatal nő + egymásutáni többszörös rossz fiús kapcsolat = boldogtalan, kiégett, nem olyan fiatal nő.

Ahhoz, hogy tisztában legyél a tiltott pasik ismérveivel, tekintsd meg az alábbi kategóriákat! Talán így már a megismerkedés alkalmával jobban tudod mérlegelni, hogy melyik típus az, amit még elbírsz egy ideig és mely halmaz tagjainak ints azonnali, határozott agyőt.

A papíron is foglalt

A nős férfi alapból tabu és erre a legjobb indok, amit valaha hallottam, az a következő: egyetlen egy nőnek tett fogadalmat Isten színe előtt és az nem te voltál. Az ilyen viszony bizalmatlanságra és szenvedésre ítéltetett, illetve garantáltan gyűlölni fogod magad egy idő után, hiszen olyan érzésed lesz, mintha csokit loptál volna a boltból – az adrenalin talán hajt egy ideig, a bűntudat viszont minden éjjel kikészít majd. Természetesen vannak kivételek és egy rossz házasságból kikandikáló férfival talán még jövőd is lehet, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy csak is azután próbáljátok meg együtt, miután egyértelműen felvállalta szándékait felesége előtt is és lezárták a közös múltjukat – így megússzátok a támadásokat és neked sem kell az állandó álmatlan éjszakáktól rettegned.

A csajhalász

Aki úgy pecázza a nőket, mint horgász a pontyot, annak egyelőre esze ágában sincs megállapodni. Amennyiben te is hasonló életszakaszban jársz, akkor nyugodtan kezdj vele, viszont ha komolyabb kapcsolatra vágysz, jó messziről kerüld el. Hogy mire számíthatsz? Elfelejtett randikra, kínos smsekre, részeg telefonhívásokra, megszégyenítő flörtökre a jelenlétedben és végül egy másik nőre az ágyatokban. Kell ez neked?

A szabadfoglalkozású

Persze, nagyon jól hangzik a művész státusz, a kalandvágyó nomád vagy a kísérletező típus, de mind ugyanazt jelenti: munkanélküli. Sajnos azok a férfiak, akik még 30 évesen is keresik a helyüket a világban, nem a megbízható halmazt erősítik. Az ebben a kategóriában lézengő egyed valószínűleg könnyedén levesz a lábadról romantikus, hippire hajazó lelkével, ám biztos jövőt aligha tervezhettek együtt. Kételkedsz? Nézz körbe alaposan a lakásában és ha megtaláltad a szüleit az egyik szobában, menekülj!

Akit megbámulnak az utcán

Rocksztár? Színész? Celeb? Alapvetően nincsen semmi baj az ismertséggel, hiszen attól, hogy valaki rendszeresen szerepel a médiában vagy teltházas koncerteket ad, még lehet hűséges és állhat két lábbal a földön. Azonban érdemes átgondolnod, hogy mivel jár egy ilyen kapcsolat, még mielőtt belevágsz. Hogyan viselnéd, hogy nem szállhattok fel együtt egy buszra vagy ugorhattok be egy gyors étterembe, anélkül, hogy megrohanjanak a rajongók? Vagyis, őt. Mert rád, egy ilyen férfi mellett, lássuk be, nem sokan lesznek kíváncsiak, már ami a tényleges érdemeidet illeti, a privát szférádtól viszont garantáltan elköszönhetsz, mert hirtelen az lesz a legfontosabb infó a pletykamagazinok számára, hogy hol töltitek az ünnepeket és hogy hívják a kutyátokat. Ha nem zavar a felhajtás, kötélből vannak az idegeid és alapvetően magabiztos nőnek tartod magad, akkor ne tartson vissza a hírneve, de ha tudod, hogy kikészülnél, inkább hagyd őt meg a rajongóknak.

A simlis, de nem szende

Az utolsó kategória szóljon azokról a férfiakról, akik valójában kimerítik a rossz fiú kifejezés fogalmát. ők pedig a következők: maffiozók, börtönviseltek, drogdílerek, sikkasztók, verőlegények és a közismerten agresszív fazonok, akik nem restellnek lekeverni egyet bárkinek, aki csúnyán néz. Az okokat, amiért érdemes elkerülnöd a felsorolt típusokat, nem ragoznánk.

Kommentek