Merítsetek erőt egymásból!

A hűvös időjárás ellenére számos remek programot tartogatnak az őszi-téli hónapok. Különösen fontos, hogy az éppen nehéz időszakot megélő párok kimozduljanak a megszokott környezetükből és odafigyelve egymásra új, közös élményekkel gazdagodjanak.
Minden élethelyzetben fontos, hogy kapcsolatotokat közös időtöltéssel, változatos programokkal, élménygyűjtéssel is erősítsétek. Ez azonban még jelentősebbé válik, ha nehezebb időszakon mentek keresztül, hiszen az egymás felé fordulás és az odafigyelés az összetartozás érzését erősíti, valamint azt is jelzi, hogy támogatjátok egymást, számíthattok a másikra. Ez a biztonságérzet pedig minden szónál többet mondhat bizonyos élethelyzetekben.
 
Nehéz lehet megküzdeni a mindennapokat lassan eluraló levertséggel, a rossz érzésekkel, a kellemetlen helyzetekkel, ha éppen meddőségi kivizsgálásokon, vagy már kezelésen vesztek részt. Számos olyan tennivaló költözhet be a mindennapjaitokba, melyek beárnyékolhatják jókedveteket, legyen szó folytonos orvosi vizitekről, kényelmetlen és kellemetlen vizsgálatokról, menetrendszerűen ütemezett együttlétekről. Még az alapvetően egyszerűen és kényelmesen, otthon alkalmazható pen, azaz előretöltött injekciós toll használata is kihívás elé állíthat bárkit.
 
Semmiképpen sem szabad azonban hagyni, hogy a kényelmetlenségek, az elhúzódó várakozás vagy a rossz érzések rányomják bélyegüket a párkapcsolatotokra! Érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy a varázs még az ilyen nehéz időszakokban is megmaradjon kettőtök között! Teremtsetek magatoknak olyan pillanatokat, melyek feltöltenek benneteket, intimitást és derűt csempészhetnek a mindennapjaitokba. Feledkezzetek meg együtt a hétköznapokról!
 
Ragaszkodj hozzá! tippek:
 
Mozduljatok ki! Sétáljatok egyet a friss levegőn, a közeli parkban! Figyeljétek meg, hogyan teríti be a dér a színes faleveleket, vagy hogyan csillog a zúzmara a napsütésben!
 
Irány a jég! Húzzatok kesztyűt, korit és próbáljátok ki a legközelebbi jégpályát. A közös csetlést-botlást bizonyosan kacagás követi majd és jóleső érzés lesz rá visszagondolni összebújva az otthon melegében.
 
Ráhangolódás! Nézelődjetek, andalogjatok a hangulatos karácsonyi vásárokban, s ha jól esik, még egy forralt bort is elszürcsölhettek!
 
Fürdőzzetek! A hűvös időből felüdülés a jóleső melegvízbe csobbanni. Merüljetek nyakig a gyógy- és élménymedencékben!
 
Ünnepi készülődés a konyhában! Ha pedig már nagyon zimankósra fordulna az idő és inkább a lakásban maradnátok, akkor is bőven tudtok válogatni a romantikus programok között. Gyújtsatok gyertyát, hallgassatok hangulatos zenét és készítsetek karácsonyi édességet! A mézeskalács mindig jó választás!
 
Forrás:
http://ragaszkodjhozza.hu

Kommentek