Jelek, amelyek tudatják veled hogy: Szerelmes vagy!

Egy ideje már nem vagy biztos benne, hogy „csak” barátok vagytok, vagy többről van szó? Lássuk csak a jeleket, melyek tudatják veled, szerelemes vagy.

A szerelmet könnyű összekeverni a szexuális vággyal, a mély barátsággal, vagy éppen a csodálattal. Íme, pár csalhatatlan jele annak, ha Ámor nyila célba talált nálad.
 
Mindent el akarsz neki mesélni (rögtön)
Még a legkisebb „mikroszkópikus” eseményről is rögvest tájékoztatni szeretnéd. Ha másképp nem, egy üzenetben. Szinte mindenről tud, ami veled történik, hogy mit ettél nap közben, milyen pletykákat hallottál, vagy éppen mivel foglalkozol, vagy foglalkoznál, ha nem rá gondolnál éppen.
 
Meg akarod érinteni (állandóan)
Nem is tagadod, miért is tennéd, hogy megöl a vágy, hogy hozzá érj. A lehető legközelebb szeretnéd tudni magad hozzá. Teszel is érte, mindig úgy rendezed, hogy az asztal alatt a lábatok egymáshoz érjen, vagy amikor elmész mellette, az ujjbegyeddel végigsimítod.
 
Keresed a tekintetét (akkor is, ha nincs is ott)
Bármire képes vagy, csak hogy odavonzd a tekintetét. Ha nincs jelen, akkor is őt kutatod, az ő szemét keresed. Ki tudja, talán feltűnhet a semmiből hirtelen…
 
Csak róla beszélsz (mindenkinek)
Hiszen mindenről ő jut eszedbe. Ő ebben a helyzetben ezt mondaná, ezt tenné. A múltkor azt mondta nekem, hogy… Teljes egyeduralomra tör, ami a gondolataidat és közléseidet érinti. Csak ő létezik.
 
Csak rá gondolsz (mindig)
Bármit is teszel, a gondolataid csak körülötte forognak. Szinte már fanatikussá válsz, annyira leköti minden szellemi erődet. Ha mindez még nem lenne elég, az éjjeleket is ő tölti be, és még vele is álmodsz.
 
Minden fantasztikus (ha veled van)
Zuhog az eső? Na és, majd eláll. A kölyök a szomszédban ordít? Tök cuki. Eltűnt a kulcsod? Majdcsak előkerül. Ha ő veled van, minden a lehető legnagyobb rendben van. Mit rendben, minden fantasztikus, csodálatos és káprázatosan gyönyörű.
 
Tervezgetni kezdesz (és meg sem állsz az esküvőig)
Egy reggel arra kelsz, hogy éppen az esküvői ruhádat tervezgeted, hogy milyen szín is állna nektek jól. Innentől kezdve pedig beindulnak a rakéták és a következő gondolat már az, hogy kire fog vajon hasonlítani jobban a közös gyereketek.
 
Rózsaszínben látod a világot (amikor a karjaiba vesz)
Amikor melletted van, szinte érzed, ahogy repülsz. Minden csodás, és a gondok, bajok messzire elzarándokolnak. Igazi antidepresszánsként hat rád, mégpedig mellékhatások nélkül.
 
Türelmetlen vagy
Ha tíz másodperc alatt nem válaszol az üzenetedre, akkor már a plafonon vagy és a legrosszabbra tudsz csak gondolni: találkozott az exével, jobbat talált nálad, vagy balesetben elhalálozott. Amint megjön a válasza minden a helyére kerül.
 
Törődni kezdesz magaddal 
Mi áll jól nekem? Mit vegyek fel? Természetes hogy tetszeni szeretnél, és ennek érdekében mindent bevetsz. Még sportolni is elkezdesz, végre rendszeresen. És persze jön a fodrász, a kozmetikus, és a többi, csak hogy a legjobb formádat hozd.
 
Mindenre igent mondasz (majdnem mindenre)
Ha horrorfilmet szeretne veled nézni, csak egy laza mosollyal az ajkaidon bólintasz, pedig már az Indiana Jonestól is kiráz a hideg. De ha vele nézheted, és közben vele lehetsz miért is ne?
 
Elkendőzöd az igazságot és egy kicsit csúsztatsz
Karate? Naná! A középiskolai versenyeket mind megnyerted. Na jó, lehet, hogy éppen csak kipróbáltad, mégis úgy adod elő, mintha a tatamik hőse lennél. Mindent bevetsz, csak hogy elkápráztasd, és ebbe egy kis csúsztatás simán belefér.  
 

Kommentek