Így mondd el neki szavak nélkül, hogy mennyire szereted!

Talán nincs is szükség mindig a szavakra, hogy tudassuk a másikkal, milyen fontos nekünk. Talán akadnak, akiknek nehéz kimondani a szót, „szeretlek”. Akárhogyan is, számos útja, módja létezik annak, hogy kifejezzük érzelmeinket. 

Amikor elolvasod ezeket a sorokat, kitörhet belőled a kérdés, miért én kezdjem, miért nem gondol erre ő, miért nekem kell? Ehhez csak annyit fűznék hozzá csak, ha Te elindítod a változást, akkor a többi dolog is változni kezd majd körülötted. Legyél kitartó, és tedd mindezt azért, mert tényleg szereted őt, okozzon örömet neked az, hogy apró, semmibe sem kerülő dolgokkal veszed körül őt. A többi megérkezik majd magától hozzád, és az első pár hét csodálkozásai után akár kamatostul is visszakaphatod a figyelmet, és a szeretetet. 
 
Szívecskék
Rajzolj egy kicsi szívet a tükörre, vagy éppen egy fecni papírra, még jobb, ha az autójának az üvegére. Apró kis dolog, ami a mindennapok szürkeségét sokkal, de sokkal elviselhetőbbé teszi.
 
Elkezdeni együtt
Vessétek bele magatokat együtt valami újba, ami mindkettőtöket érdekli. Menjetek el táncolni, kezdjetek el együtt megtanulni franciául, vagy éppen iratkozzatok be thai boksz-edzésre, ha az a preferencia. Nem az számít, hogy mit, inkább az, hogy együtt.
 
Fürödjetek a kádban
Úgy is itt vannak a hűvösebb idők, egy meleg esetleg illatos fürdő mindenkinek jól esik. Sőt még forróbbá varázsolhatod a hangulatot egy kis pezsgővel, szép fehérneművel, gyertyákkal. A többi jön magától.
 
Dicsérd
Milyen jól is esik neked is, ha megdicsérik a ruhád, a hajad, a feneked, vagy éppen a főztöd. Visszafelé is működik, és mosolyt csal az arcokra, egy egész napot is meghatározhat egy jól elhelyezett bók, mely őszinte, és kiemeli a másik fontosságát, értékességét. 
 
Írj szerelmes levelet
Digitális világunkban a kézzel írott levél elveszni látszik, mégis értéke pont emiatt felfelé ível. Nem kell bő lére ereszteni a dolgot, ne ijedj meg, elég egy szép idézet is. Érdemes a netet böngészni, és a kortárs írók, költők tollából idézni.
 
Masszírozd meg
Egy kis kényeztetés bármikor jöhet, még akkor is, ha nem készülünk úgy rá, azaz nem vetkőzünk meztelenre, befűtött szobában. Nem is kell hozzá sok idő, ne szuperlatívuszokba gondolkodj, bár az is klassz lehet. A széken ülve csak mögé lépsz és megnyomkodod a vállait, vagy a tévénézés közben ölbe veszed pár perc erejéig a talpait, és óvatosan átmasszírozod azokat. Egy rohanós nap után ez valódi felüdülés annak, aki kapja.
 
Csak egy szó
Dugj el egy fecnit a pénztárcájában, a kabátzsebében, vagy éppen a laptopjára ragasztott post-it-ra írd rá, hogy „Rád gondolok”. A kis meglepetéseket mindenki szereti. Persze ne vesd el a sulykot, és ne bombázd nap-nap után az üzeneteiddel, de egy hónapban egyszer ez igazán kedves öltet.
 
Egyetek együtt
Régebben úgy tartották, hogy nem csak az ágy, de az asztal is közös volt. Akik jól megértették egymást ezen a két helyen, ott nem is volt gond a kapcsolattal. Mindegy, hogy rendelsz, vagy te főzöl, a lényeg, hogy egyetek együtt olyat, amit mindketten szerettek.
 
Fogd meg a kezét
Akárhová is mentek együtt, ha van már gyereketek, vagy ha nincs, akkor is törekedj rá, hogy mint a régi szép időkben, kézen fogva sétáljatok, menjetek, akár csak bevásárolni is. Pici dolog, mégis sokat számít.
 

Kommentek