Így lehetsz te a tökéletes barátnő!

Ha kedves trükköket keresel ahhoz, hogy milyen keretbe tedd a közös fotótok, milyen szív alakú reggelivel lepd meg, akkor most csalódást fogunk okozni. Ezek őszinte kritériumok férfi szempontból. De nyugi lányok, nem minden férfi ilyen macsó alfahím, azonban van néhány alap faktor, ami elengedhetetlen a boldog párkapcsolathoz.

 

1. Soha ne nézd meg a keresési előzményeit!

Nem neked való. Ezt minden férfinál utálja, ne gondold azt, hogy pont a te pasid lenne annyira perverz. Ha belepillantasz abba, hogy milyen oldalakat nézeget, meg fogod bánni. Vannak dolgok, amikről jobb, ha nem tudsz.

2. Nem tudod megváltoztatni

Ezt valahol mind tudjátok, mégis előfordul, hogy megpróbálkoztok vele. Nem fog menni. Ha mégis sikerül és ő rájön, nagyon zokon fogja venni. Szeresd őt úgy, ahogy megismerted és ne akarj változtatni rajta. Érted/értetek, úgyis változik majd, de ne úgy gondolj rá, mint egy jó pizzatészta, amit csak meg kell néha gyúrni és kiválasztani rá a tökéletes feltéteket! ő A la Carte!

3. Ne vedd személyes sértésnek, ha megbámul más nőket is!

Ez egy reflex, ennek ne tulajdonítsd nagy jelentőséget. Nem tehet róla, ez ösztön. Nem érdemes balhézni miatta. Ha megfogja valamelyik fenekét, na akkor már kiverheted a hisztit. De tudod, mindent a szemnek…

4. A barátai fontosabbak neki, mint te

Sokkal régebb óta vannak vele, mint te. A barátait soha nem áldozná fel egy kapcsolat miatt sem. De nem fontosabbak neki, mint te, csak kétségbeesetten próbálja nekik bebizonyítani, hogy nem lett papucs.

5. Soha ne bíráld az anyját!

Ha ő kezdi el, és azt szeretné, hogy sajnáld, persze menj bele. Soha ne kezd viszont te bírálni az anyját, mert baj lesz belőle. Nagy esélye van annak, hogy ő téged és az anyját bizonyos szempontból hasonlónak tart, így az anyós bírálatával magad alatt vágod a fát. Találd inkább ki, miben hasonlítasz az anyjára és használd ezt ki.

6. Tanuld meg elengedni a dolgokat!

Egy kapcsolatban lehetnek néha viták, de állandóan az ősrégi sérelmeidet vagdosod a fejéhez és előbb-utóbb kiszeret belőled.

7. Ne kérdezz tőle olyanokat, amire nem akarod megtudni a válaszát!

Mindenkinek megvan a maga története, neked is, neki is. Ha szereted, akkor ne aggódj azon, mit művelt évekkel az előtt, hogy megismerkedtetek.

8. Ne támadj rá abban a pillanatban, amint belépett az ajtón!

Tudja ő, hogy meg szeretnéd vele beszélni, hogy mi volt ma a melóhelyen, vagy hogyan szeretnéd berendezni a gyerekszobát, de az Isten szerelmére, előbb hagyd, hogy megigyon egy sört, kicsit tévézzen, csak aztán kezdj bele a mondandódba.

9. A szexmegvonás veszélyes játék!

Teljesen mindegy, mennyire feldühített, ha ezzel az eszközzel élsz, pillanatok alatt vissza fog vinni a szex-háziállat kereskedésbe. Ott fogsz újra porosodni a polcon, aztán várhatod, hogy ki fog újra hazavinni magával.

10. Minden fiúbarátodra féltékeny

A csajokkal azt csinálsz, amit akarsz, de ha kiderül, hogy egy másik férfival is bizalmas viszont ápolsz, féltékeny lesz. Bocsásd meg neki azt, hogy azt szeretné, hogy ő legyen az egyetlen Férfi az életedben.

K.R.

Kommentek