10+1 legjobb dolog egy kapcsolatban

Valószínűleg sokkal több van ennél, de az általánosítás mindig bejön. Vagyis: íme, néhány mini-mérföldkő, amelyek egytől egyig mosolyfaktorok a szerelemben.

 

1. Az első alkalom kettesben Nem feltétlenül az első szexre kell gondolni, hiszen az első randin ugyanúgy jobban izgulsz, mint az érettségin. Végre nincsenek ott a közös barátok vagy a kollégák, csak te meg ő, kínos nevetések, pironkodó mosolyok, hosszas összenézések és buja reakciók - most csakis egymásnak akartok tetszeni.

Tipp: a házasság és a gyerek téma még várhat. 2. Az első csók előtti pillanat Már egy ideje meg akarjátok tenni, erre vártatok egész randi alatt és most végre ott álltok a lakásod kapujában. ő mond valami vicceset, te elneveted magad, majd megfogja a kezed és a másodperc töredékéig a szemedbe néz, mielőtt megcsókol - te pedig annyi mindent vélsz felfedezni a tekintetében, hogy könyvet írhatnál róla. 3. Az első ottalvós éjszaka Az első olyan éjjel, amikor reggelig maradsz ahelyett, hogy éjjel 2-kor hazaszöknél csöndesen. Véget ért a Hamupipőke időszak, jöhetnek a "Nálad vagy nálam?" napok! 4. Az első ágyban töltött nap Amikor képesek vagytok egész álló nap nem mást csinálni, mint egy francia ágyon dögleni, szexelni, beszélgetni és kínait rendelni, amit szinték a párnák között fogyasztotok el. Ha két ember ennyire vonzódik egymás társaságához, ott gond nem lehet. 5. A pillanat, amikor rájössz, hogy az ő családja a tiéd is lehetne Vannak, akiknek hülyék a szülei. Ezért is olyan üdítő érzés, amikor rájössz, hogy mennyire élvezed partnered családjának társaságát, és nem esne nehezedre rendszeresen találkozni velük, ha netán komolyra fordul a dolog. 6. Amikor először mész ki érte a reptérre Úgy érzed, hogy ez a nap a világ legszebb napja, mert igazából tök mindegy, mennyi időre utazott el, te majd' beledöglöttél, annyira hiányzott. De most végre minden megint jó lesz. 7. Amikor fogkefét vesz neked a lakásába Üzenet: "Akkor jössz át és alszol itt, amikor akarsz... remélem minél többször lesz ilyen." Ez már nagy dolog, mindenképp viszonozd a gesztust! 8. Amikor először csúszik ki a szádon az "sz" betűs szócska Egy rendkívül boldog pillanatodban, őszintén kibukik belőled, amit gondolsz: szeretlek. Szinte minden kapcsolatban egy hosszú beszélgetés követi a vallomást, ami általában egy ergya "Mármint, úgy értem..."-el kezdődik. De te inkább reménykedsz, hogy még azelőtt visszamondja, hogy szeret, mielőtt te ököllel betörnéd a legközelebbi ablakot és szégyenedben kivágod a nyelved egy üvegdarabbal. Khm... 9. Amikor megveszitek az első közös háziállatot A gyerekvállalás küszöbeként is emlegetik ezt a mérföldkövet, hiszem azt jelenti, hogy képesek vagytok együtt gondoskodni egy élőlényről. Első hét: még él! Második hét: már szobatiszta! Harmadik hét: mostantól csak ti hárman vagytok jó ideig: te, ő és a kis Bodri. 10. Amikor a nehéz időkben egymás támaszai vagytok Talán épp kirúgtak a munkahelyedről vagy ne adj' Isten meghalt egy rokonod, tudod, hogyha ő melletted van, bármit kibírsz. Bármit. +1. Amikor már nem tudod elképzelni az életed nélküle Lehet, hogy megcsapott a szakítás szele, de miután újra és újra kibékültetek, többé már nem ijedsz meg, amikor összevesztek valami hülyeségen. Mert ő a tiéd, te pedig az övé, és ez így kell legyen. K.R.

Kommentek