Nem sikerül megszabadulnod a narancsbőrtől?

Mutatjuk a megoldást! Az InfraTrainer és a hullámmasszázs együtt alkalmazva leszámol a narancsbőrrel. Ruhaméretet is válthatsz, ha rendszeresen használod őket. A legfontosabb: minden alkalommal teszel azért, hogy egészségesebb legyél.

 

Az I. kerületi Flex Gym-ben teszteltük az InfraTrainer wellness gépet, ami – többek közt – az infrasugarak révén fejti ki pozitív hatását, és megszabadít bennünket a narancsbőrtől. Egy nyitott infrakabint képzeljetek el, amelyben ötven percig lehet tekerni egy mágnesterápiás ülésen. Ez kíméli a hátat, és fokozza az erőnlétet. A hőmérséklet fokozata állítható, valamint a tekerés nehézsége is.

Harmadik alkalommal már rutinosan kentük be magunkat a narancsbőr elleni krémmel, és húztuk magunkra a fóliaruhát. Az első fél óra könnyedén ment, de azután kicsit lelassulnak a percek. Egyre melegebb van és egyre fáradtabbnak érezhetjük magunkat. Sokat kell inni, hogy végig tudjuk csinálni az edzést, és elkerüljük a dehidratáltságot. A jó hír, hogy minden alkalommal könnyebb a tekerés, és a hőséget is jobban viseljük.

Olasz Nikolettát, a szalon tulajdonosát kérdeztük a vendégek tapasztalatairól:

Tíz-tizenöt edzéssel egy-két ruhaméretnyi változás érhető el. Ez egyéntől függ, és persze attól, hogy mellette sportolnak-e mást, és betartják-e az egészséges és fogyókúrás étkezést. Később a szinten tartáshoz már elegendő heti/kétheti egy alkalom is. Egyik vendégünk mesélte, hogy amióta idejár, bátrabban bűnözik, mert nem szaladnak fel rá olyan könnyen a kilók. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tekeréssel a makacs zsírpárnák is eltűnnek. Volt aki egy átmulatott éjszaka után jött méregteleníteni. Sokan a bőrük pozitív változását emelik ki: ragyogóbb, puhább és fényesebb lesz. Télen is dicsérték a vendégek, kifejezetten jó a bacik kiizzadására.

AZ INFRASUGÁR JÓTÉKONY HATÁSÁRÓL

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infra fény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Az InfraTraineres kardio edzés után jólesik a – tekerés hatékonyságát is növelő – hullámmasszázs. Megyimórecz Ildikót, a szalon recepciósa mesélt erről a kezelésről:

Két program van. Az első tíz perc egy enyhébb bemelegítő rész, a második húsz perc olyan érzés, mint amikor a kezünkre rakják a vérnyomásmérőt. Picit összeszorít, majd elenged a gép. A vendégek szerint rendkívül kellemes. Ez kifejezetten jó azoknak, akik álló munkát végeznek, vagy akiknek bevizesedik valamely testrésze. Mindkét gép felgyorsítja az anyagcserét és a nyirokműködést. Leghatékonyabb, ha egymás után tudják használni, ez így – zuhanyzással együtt – másfél órát vesz igénybe.

Heti háromszor lehet az edzést végezni, hullámmasszázzsal együtt. Egymást erősíti a kettő. Tapasztalatból mondjuk, jól is esik egy kis levezetés az intenzív ötven perces tekerés után.

Döntsétek el, hányszor van rá szükségetek egy héten, és kezdjetek hozzá, hisz itt a nyár.

Bejelentkezhettek az alábbi telefonszámon:

06-30-574-2070

INFRA FLEX TRAINER

Flex Gym1012 Budapest, Márvány u. 17., 2. emelet

E-mail: infraflextrainer@gmail.com

www.facebook.com/infraflextrainer

www.infraflextrainer.hu

A témában olvassátok még:

Válts méretet könnyedén!

Hozd magad formába a nyárra!

Kardio edzés kényelmesen

InfraTrainer férfi szemmel

Kommentek