Neked is vizelettartási gondjaid vannak?

Nem kell tovább szenvedned, ma már ez a probléma hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen kezelhető.

 

Minden nap egy gyötrelem az állandó betétcsere miatt? Tüsszenteni, köhögni és nagyokat nevetni is alig mersz, mert bármikor elcseppenhet a vizelet? A műtéti beavatkozástól pedig félsz, mert fájdalmas és körülményes?

Ha minden kérdésre igennel válaszoltál, ez a cikk neked szól! A jó hír, hogy nem kell tovább szenvedned az inkontinencia kellemetlen velejáróival. Budapesten a FEMMED Intézetben hatékonyan, műtét és fájdalom nélkül kezelik a kitágult hüvelyt.

Az intézet orvosai: Prof. Dr. Ács Nándor és Prof. Dr. Bánhidy Ferenc nagy szaktekintélynek örvendenek Magyarországon, a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgoznak. A Fotona cég szabadalmaztatott csúcstechnológiáját alkalmazzák.

Az IncontiLaseintimlézeres eljárásnak köszönhetően a kollagénrostok újraképződnek és megerősödnek, ezáltal csökkentik vagy teljesen megszüntetik a fennálló problémát. Nem mellékes – mindez altatás, vágás és egyéb (műtéttel járó) kellemetlenség nélkül történik!

A FEMMED Intézetbe elég kétszer elmenni erre a nőgyógyászati kezelésre, és mindössze 15-20 percet kell rászánni. Utána azonnal vissza lehet térni a munkába; három-öt nap múlva pedig ismét teljes életet lehet élni. A minőségi változás szinte azonnal érezhető lesz, nem kell többé a vizelet szivárgása miatt aggódni.

Az intim esztétika ne legyen tabu! A testünk természetes velejárója, hogy idővel a hüvely is veszít a rugalmasságából, vagy a szülések után kitágulhat. Beszéljük meg ezt mi nők egymás között, ajánljunk megoldást anyukánknak, barátnőinknek vagy kolléganőiknek.

Magyarországon minden harmadik nő küszködik vizelettartási zavarokkal; nagy részük – sajnos – nem fordul orvoshoz, inkább titkolja betegségét. Segítsük egymást ezzel az információval!

 

A részletekért kattintsatok a FEMMED Intézet honlapjára:

www.femmed.hu vagy a Facebook oldalra

Bejelentkezés: info@femmed.hu vagy 06 20 360 7285

Címük: 1016 Budapest, Bérc utca 23.

Kommentek