Hogyan érzed magad, ha nincs hajad? – A Gyógyulás-

5 évvel ezelőtt 10 csodálatos fotó készült Csonka András, Németh Kristóf, Lola, Muri Enikő, Chindren of Distance, Varga Tamás, Vásáry André, Váczi Gergő, Hernádi Judit, Kárpáti Rebeka  közreműködésével ,egy –egy mosolygós Leukémiás kis Hőssel mosolyogtak egy fotón,amit Nánási Pál készített róluk.

 A fotók bejárták az egész országot, nagyon sok erőt és motivációt és nem utolsó sorban segítséget kaptak a kis Hőseink és az idén 30 éves Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.
 A Hogyan érzed magad ha nincs hajad kampány folytatásaként a legértékesebb dolgot ünnepeljük meg a FussFotózzMosolyogj kampánnyal, a Gyógyulást!


 


Az öt éves kampányt és a – Gyógyulást- egy újabb nagyszabású misszióval szeretnék folytatni ez pedig az 5 állomásból álló FussFotózzMosolyogj kampány.
A futó esemény első állomása Augusztus 5.-e Palóznak. Az  eseményen a gyógyult gyermekek kezdik meg a futást  és az első mosoly ponton együtt fognak mosolyogni a párjukkal, immáron EGÉSZSÉGESEN! 
 
A futófotó pontokon készül egy mosolygós fotó, ami jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek.
Célunk, hogy minél több mosolygós fotó készüljön el. Célunk, hogy minimum 1000 mosoly fotó készüljön!
 
A FussFotózzMosolyogj programon készült  fotókat és videókat a kezelés alatt álló gyermekeknek és családjaiknak folyamatosan elérhetővé tesszük és célunk, hogy a futók általi motivációval segítsünk nekik a nehéz napokat könnyebben megélni!
 
Ez a kampány méltó megünneplése a GYÓGYULÁSNAK és    szlogenünkhöz híven :
 „ 30. éve tudjuk, hogy mi kell a mosolyhoz” 
 
Esemény : https://www.facebook.com/events/3473754405990244/
Regisztráció : http://leukemiasgyermekekert.hu/termek/fuss-fotozz-mosolyogj-paloznak-2020-augusztus-5-1600/?fbclid=IwAR1etlJn9VFIYKgOx24B1wwgppzt1naP9OUREXv-JCJPk_gyaDD1nhWNctY

Kommentek