Figyelek magamra!

Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában itt az ideje, hogy ne csak magunkra összpontosítsunk, hanem emlékeztessük hölgytársainkat a betegség veszélyeire. Ehhez néha elég, ha egy figyelemfelkeltő kép eszünkbe juttatja azt, hogy igenis fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és egészségünkre. Éppen ezért, csatlakozz Te is az AVON #figyelekmagamra kezdeményezéséhez és segíts abban, hogy ez az üzenet minél több nőhöz eljuthasson.

Belegondoltál már abba, hogy mennyit foglalkozol az egészségeddel és mennyit a szépségeddel? A legtöbb nő a rohanó mindennapokban nem szán elég időt az egészségére, pedig ez a minimális odafigyelés akár az életét is megmentheti. Az egyik ilyen havi rutin az emlő önvizsgálat, amely csupán néhány percet vesz igénybe. A mellrák hihetetlenül sok nőt érint, a World Cancer Research Fund kutatása szerint a tavalyi évben 2 millió új nőt diagnosztizáltak a betegséggel. Csak hazánkban évente 2000 nő életét oltja ki ez a betegség, pedig ha időben diagnosztizálják, akkor a legtöbb esetben gyógyítható lenne.
 
Az AVON októberben elindított kezdeményezésének célja, hogy összefogással és a közösségi média erejével felhívják a nők figyelmét a mellrák veszélyeire és az önvizsgálat fontosságára. A kampányhoz három egyszerű lépéssel bárki csatlakozhat: 
 
1. Rajzold fel a remény szalagját egy pink rúzzsal a tükörre
2. Készíts ezzel egy tükör selfie-t
3. Oszd meg a képet Facebookon vagy Instagramon és lásd el az alábbi hashtagekkel: #figyelekmagamra #breastbreak
 
Az AVON hisz abban, hogy együtt még többre vagyunk képesek és összefogásunkkal sok hölgytásunknak nyújthatunk segítséget. Csatlakozz te is a kezdeményezéshez, és legyünk együtt részesei a mellrák elleni harcnak!
 

Kommentek