Egy rossz házasság FIZIKAI következményei

Gondoltad volna, hogy akár meg is betegedhetsz, ha elszúrod a párválasztást? Nem kertelünk: a rossz férj csúnyán tönkreteheti az egészségedet.

 

1. FÉKTELEN EVÉS: magas vérnyomás, cukorbaj

A pluszkilókat egyértelműen a házasságodnak is köszönheted, hiszen eleinte a boldogságtól hízol, utána a szüléstől, majd ahogy hanyatlik a kapcsolat, beleveted magad a bánatevésbe. A rossz férj talán eltűri, hogy diétázz, de nem vesz le rólad az otthoni terhekről, így esélyed sincs sportolni.

Megoldás: Mindig figyelj a súlyodra! Ha egyszer hagyod elszabadulni a kilókat, utána pokoli nehéz lefogyni.

2. PIÁLÁS: kialvatlanság, feszültség, fáradtság

Ha a férjed szereti az alkoholt, biztos te is többet fogsz inni mellette. Így lesz belőled igazi kiállhatatlan feleség, aki mellől a barátnők is eltűnnek.

Megoldás: Kontrolláld férjed alkoholfogyasztását, így te is elkerülheted, hogy függővé válj!

3. SZőRÖS ARC, FőLEG SZAKÁLL: bőrbetegségek, gombásodás, romló fogak

Egészen elképesztő, de a férfiak dús szakálla leginkább egy két lábon járó mikrobiológiai közösséghez hasonlítható. Előszeretettel telepednek meg itt mindenféle kórokozók, melyeket főként intim pillanatokban lehet elkapni tőlük. Leggyakrabban persze bőrbetegségeket.

Megoldás: Szorítsd rá a férjedet, hogy fokozottan ápolja arcszőrzetét.

4. ÁLLANDÓ VITÁK– gyengülő immunrendszer, rossz idegállapot, önértékelési zavarok

A számonkérés, a kötekedés, pláne a faggatózás nemcsak a személyiségedet gyengíti, hanem módszeresen pusztítja az immunrendszeredet is. Szervezeted így idővel egyre kevésbé tud védekezni, és egyre hosszabb ideig tart majd kilábalnod a betegségekből. Ez az, ami biztosan nem vezet jóra.

Megoldás: Ne veszekedj a kelleténél többet, a stressz az egész szervezetedre káros

5. FEHÉRJEALLERGIA – irritált, fájdalmas bőrfelületek, elfordulás a szextől

Ritkán, de előfordul, hogy a nő fehérjeallergiája miatt gyakorlatilag ellehetetlenül a párkapcsolat, hiszen ilyen esetekben “viszketést, esetleg kiütéseket okoz a bőrre kerülő sperma.” Sőt, egyes nők pokoli fájdalmakat érezhetnek már aktus közben is a spermától. Nem is nagyon van kedvük a szexhez.

Megoldás: Mindenképpen orvosra van szükséged!

6. HORKOLÁS: kialvatlanság, libidócsökkenés, fáradtság

Egy dolog, hogy a férjed jól alszik, te pedig virrasztasz, de tudd, hogy pusztán a kialvatlanság is brutálisan megviseli a szervezeted! Azt azonban csak nemrég bizonyították be, hogy az erős horkolás halláskárosodást is okozhat.

Megoldás: Vizsgáltassa ki magát a férjed! Ma már létezik horkolásra megoldás!

K.R.

Kommentek