Egy intim masszázsolaj, melyet szemránckrémnek is használhatsz

A természetes kozmetikum olyan, amit akár meg is ehetek. Külön öröm számomra, ha magas minőségű, terápiás hatású, bevizsgált illóolajokat illatosítják. Így egyértelmű, hogy az ilyen készítmény nem tartalmaz az egészségemre káros anyagokat, szóval nincs benne tartósító, színező, vagy bármilyen adalékanyag, alapja pedig hidegen sajtolt növényi, nem pedig ásványi olaj.

 

Azt azonban még a legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy az addig méregdrágán vásárolt szemránckrémemet felváltja majd a kedvenc intim masszázsolajam…

Istenien főz, és csak kiváló minőségű olajakat használ

Egy workshop alkalmával ismerkedtem meg a bársonyos hangú, sugárzóan csupa mosoly Kovács Dórival, a Coconutoil Cosmetics életre álmodójával. Már az elején lenyűgözött, hogy milyen sokat tud a kókuszdió kincséről, a belőle kinyert olajról, hogy milyen istenien főz, - itt muszáj megemlítenem azt a gránátalmás, csicseriborsó salátát, melyet egy kis lime-mal öntözött, friss petrezselyemmel díszített, és persze kókuszolajjal fűszerezett, azóta már vagy háromszor készítettem el, de nem tudok vele betelni -, és persze teljesen beleszerettem az általa összeállított, és kipróbált kozmetikumokba, amikor kiderült, hogy csak és kizárólag ellenőrzött, bio minősítésű, magas minőségű illóolajakat használ a receptúrákban. Nem is volt kérdés, hogy a workshop végén veszek egy intim masszázsolajat, mely azóta felülmúlta minden várakozásomat, el is mondom, hogy miért!

Citrusok ölelésében

Bevallom töredelmesen, hogy ki szerettem volna próbálni egy romantikus estén ezt az olajat, tehát ezért vásároltam meg. Érdekelt, hogy tényleg működik-e, hiszen a benne található mandarin illóolajat elsősorban a gyerekek számára ajánlják, nyugtató, kiegyensúlyozó olajként az aromaterápiában, az édes narancs illóolaját pedig alapjában véve a stressz csökkentésre, a jókedv előidézésére, az önbizalom növelésére használja az alternatív medicina illatokkal foglalkozó ága. Azt el tudtam képzelni, hogy ha az olaj elősegíti, hogy lazábban, önbizalommal telve közeledjek az éjszakában, akkor jól működhet, mint afrodiziákum, de ki akartam próbálni. Igazán tetszett, hogy az alkalmazott olajok között megtalálható benne a mandula olaj, mely egy könnyen beszívódó, rendkívül kellemes állagú és illatú olaj, mely hidratálja, és védi a bőrt, különösen az érzékenyebb területeken. Ehhez még hozzáadódik a kókuszolaj vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag olaja, mely igen nagy százalékban tartalmazza a laurinsavat, mely támogatja az immunrendszer egészséges működését. Szóval, amikor kinyitottam az üveget, és beleszippantottam, szelíden markáns illata azonnal mosolyra késztetett. Az estéről, csak annyit, hogy igazán jól működött, mint síkosító, és úgy is, mint masszázsolaj, nem irritálta az intim testrészeket, és feldobta az együttlétünket, melyet bearanyozott a tapasztalat, hogy még teljes körű bőrápolásnak sem volt utolsó.

Szemkörnyék ápolásból ötös

Másnap csalódottan vettem észre, hogy az eddig használt méregdrágán vásárolt szemkörnyék ápoló krémem elfogyott. A mindennapi kényeztetéshez szokott bőröm szárazan húzódva követelte, ami neki jár, és én elkeseredetten kutattam valami használható után, ami gyorsan beszívódik, és nem tömíti el a pórusokat. Három választásom volt: a gyerek popsikréme, az éjszakai zsíros arckrémem, és ez az új intim masszázsolaj. Nem volt könnyű a döntés, hiszen nappalra én nem használok arckémet, éjszakára inkább testesebb krémeket alkalmazok, melyek zsírtartalmuknál fogva elviselhetetlenek számomra nappal. A kicsi popsikrémét csak nem kenhetem a szemem köré, így az intim olajnál állapodtam meg. Csupán két cseppet használtam el belőle kritikusan a szemek körül húzódó mély árkokba masszírozva azokat. Pár perc elteltével megrökönyödve vettem észre, hogy nem csillog a bőröm, ahogy vártam, az olaj szépen beszívódott a bőrbe, illata szelíden kényeztetett, és jó kedvre derített. Azt nem mondom, hogy azonnal eltűntek a ráncaim, mert ez hazugság lenne, de azt igen, hogy határozottan jót tett a bőrömnek. Azóta csak ezt az olajat használom erre a területre is, és számomra tökéletesen bevált, szóval ami jár az jár, szemkörnyék ápolásból is ötöst adok.

www.coconutoilcosmetisc.com

Bogáti Gabi

Kommentek