Eddz úgy, mint egy szuperhős: megérkezett a Reebok Gal Gadot kollekciója

A Reebok múlt hónapban jelentette be hosszútávú együttműködésének kezdetét a méltán népszerű izraeli modell-színésznővel, Gal Gadottal. Szerencsére nem kellett sokat várni a filmcsillag és a sportszergyártó első közös kollekciójára, sőt ezúttal az új fitneszruházatok mellett egy exkluzív edzéstervvel igyekszik mozgásra ösztönözni a nőket a Wonder Woman sztárja.


Az elmúlt években a Wonder Womant alakító Gal Gadot sokak szemében a női magabiztosság, erő és bátorság egyik világszimbólumává vált. Gadot – amikor épp nem szuperhősként küzd a világ megmentéséért – aktívan harcol a női egyenjogúságért, támogatja a feminista törekvéseket, részt vesz különböző alapítványok gyűjtési akcióiban és férjével együtt teljes harmóniában neveli két gyermekét.


A Reebok – a színésznőhöz hasonlóan – mindig is kiemelt figyelmet fordított a nők támogatására és bátorítására, így már a nyolcvanas években is úttörőnek számított a sportszergyártó cégek piacán. A márka a világon elsőként dobott piacra kifejezetten nők számára tervezett fitnesz ruházatot, de ez a merész és innovatív hozzáállás jellemzi filozófiájukat napjainkban is.


Ebben az évben – Ariana Grande, Gigi Hadid és Victoria Beckham után – Gal Gadot is csatlakozott a Reebok nagykövetei közé, hogy közösen nők millióit inspiráljanak arra, hogy fizikálisan, mentálisan és szociálisan is kihozzák magukból a maximumot.A mozgás mindig is szerves része volt az életemnek. A fitnesznek köszönhetően erősebbé, kitartóbbá és magabiztosabbá váltam” – hangsúlyozta Gal Gadot, a Reebok Family legújabb tagja.


Az új kollekció darabjai a harcművészetek és a HIIT (High Intensity Interval Training) edzések mozdulatsoraihoz is kényelmes, egész testet támogató viseletet biztosítanak, így a modellek között a kezdők és a fitnesz-szuperhősök egyaránt megtalálhatják kedvenceiket.


A teljes – sportmelltartókat, edzőcipőket és táskákat tartalmazó – kollekció és a színésznő edzője által összerakott, öt részből álló core workout program elérhető a Reebok.com/gal_gadot oldalon.

További érdekes tartalmakért keresd Instagramon a @ReebokHungary és @Gal_Gadot profilját!


Kommentek