Juhász Anna Irodalmi Szalonok Balatonfüreden – A 192. Anna-bál hivatalos kísérőprogramjai

Balatonfüreden az Anna-bál kísérőrendezvényeként idén irodalmi, művészeti estekkel is találkozhatnak a látogatók. Juhász Anna irodalmár tíz éve szervezte meg első irodalmi programját és hét éve alapította meg a Hadik Irodalmi Szalont, ami azóta több tízezres látogatottságával megmutatta, az irodalom világnézet!

Balatonfüred központi, fontos helyszín a magyar művészek számára is, így a tematikus esteken, könnyed hangulatú, tartalmas beszélgetéseken mutatunk be párat közülük az igényes kikapcsolódásra vágyóknak. A víz, a vitorlázás, a festészet, az irodalom, a divat, a színpad és a film is a megidézett témák közt lesz.
A beszélgetések során három közismert, kiemelkedő alkotó mesél életéről, munkáról, legnagyobb sikereiről és persze a Balatonhoz kapcsolódásáról is.
 
 
Jó szelet, Kapitány!
Július 7-én, a Kékszalag vitorlásverseny apropóján lesz az Anna Estek debütálása. Természetesen a Balaton, a víz, és a vitorlázás kap majd fő hangsúlyt. Három meghívott vendég mesél kedvenc Balatonhoz kapcsolódó verséről, színpadról, szabadidőről és az idei Kékszalag tapasztalatairól is. Hogy kapcsolódik össze a színpad és a vitorláshajó? Szabó Sipos Barnabásnak a színpad vagy a víz a biztosabb terep? Koós Réka számára kik a nagy elődök és Detre Szabolcs, hazánk egyetlen olimpiai bajnok vitorlázója számára mit jelent egy-egy verseny? A három meghívott vendég mesél kedvenc Balatonhoz kapcsolódó verséről, Hamvas Béláról, színpadról, szabadidőről és az idei Kékszalag tapasztalatairól is.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/403307396731318
Belépő: 1000 Ft elővételben, 1500 Ft a helyszínen.
Kezdés: 19.00 óra
 
 
Anna örök
Július 26-án, az Anna napon egy igazi Anna estével készülünk. Az Anna örök programra három különleges Anna: Ráckevei Anna színművész, Götz Anna színművész és Pásztor Anna énekesnő ül egy asztalhoz, hogy kiderüljön: mi a közös a három hölgyben, akik eddig még sosem szerepeltek egy színpadon.
Milyen meghatározó szerep és élmény kapcsolódik hazánk egyik legrégibb és legszebb nevéhez, az Annához? Van-e egy névnek misztériuma, és ha igen, számukra mit hordoz magában az Anna név? Előkerül majd a kedvenc balatoni történet, koncert vagy fellépés és kiderül, a meghívott Annák jártak-e már Anna-bálon.
Belépő: 1000 Ft elővételben, 1500 Ft a helyszínen.
Kezdés: 19.00 óra
 


 
A júliusban és augusztusban rendezendő Anna Estek programsorozatnak az Anna Grand Hotel mediterrán udvara ad majd otthont.
Részletek:
annabal.hu / balatonfured.hu
 

Kommentek