Boggie / Visszhangok – Várkert Irodalom

A 2017. januárjában indult Várkert Irodalom sorozat soron következő estjén, november 4-én a kortárs zenei és irodalmi élet jelesei mutatkoznak be – új formában -a Várkert Bazár színpadán.


Miképp ihleti meg a vers az immár harmadik albumával jelentkező, népszerű énekesnőt, Boggie-t? Mit jelent dalszöveget írni a fiatal író-slammer Kemény Zsófinak és hogy kapcsolódik Boggie élete Dragomán Györgyhöz és Szabó T. Annához? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és Ugron Zsolnára? November 4-én kiderül.


Vendégek:
BOGGIE / Csemer Boglárka énekesnő


KEMÉNY ZSÓFI költő, slammer


SZABÓ T. ANNA költő


UGRON ZSOLNA író


DRAGOMÁN GYÖRGY író


Mottó:
"Templom a természet: élő oszlopai
időnkint szavakat mormolnak összesúgva;
Jelképek erdején át visz az ember útja,
s a vendéget szemük barátként figyeli."


2017 szeptember 23-án jelent meg napjaink egyik legtehetségesebb énekesnőjének, a Fonogram díjas BOGGIE-nak, azaz Csemer Boglárkának 3 című, harmadik nagylemeze (2013 - Boggie, 2014 - All Is One Is All).
Boggie-t Parfüm című dalának videoklipje által az egész világ megismerte, Ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. 13 évesen kezdte meg zenei tanulmányait, a magyar mellett a francia kultúra áll hozzá a legközelebb.
A Várkert Irodalom sorozta egyedülálló estjén az énekesnő mint olvasó (is) szerepel és mutatkozik be: az új albumjához kapcsolódóan a 3-as szám jegyében 3 blokkban mutatkoznak be kedvenc hazai írói, költői, és azok a visszhangok, amik közös munkájuk során alakulnak bennük.
Az irodalmi koncert során lesz minden vendéghez kapcsolódó dal, beszélgetés, ének, felolvasás is. A szereplők először szerepelnek egy színpadon, és Boggie-nak is ez lesz az első irodalmi koncertje!
Háziasszony: Juhász Anna
Jegyár: 1.500.- 


Online jegyvásárláshttp://varkertbazar.jegy.hu/program/boggie-visszhangok-84954


Facebook eseményhttps://www.facebook.com/events/118557142152582


Helyszíni jegyvétel: Személyesen a Várkert Bazár pénztáraiban keddtől vasárnapig 10 órától 17.30 óráig. http://www.varkertbazar.hu/jegyinformaciok


Helyszín: Várkert Bazár Rendezvényterem


További információ: sajto@varkertbazar.hu

Kommentek