Megjelent Iklódi Dóra második könyve, a Cukormentes édességek

Hogyan álmodjuk újra úgy 53 népszerű desszert receptjét, hogy azokat az inzulinrezisztenciával és cukorbetegséggel küzdők is bátran fogyaszthassák?

Iklódi Dóri, a Wander. Food. Wonder bloggere és a Cukormentes örömök című sikerkönyv szerzője ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy a piskótáktól kezdve a pitéken, tortákon, édes és sós aprósüteményeken át a krémekig és lekvárokig olyan finomságokat mutasson be legújabb könyvében, amelyek amellett, hogy a hétköznapokon és az ünnepnapokon is szépen megállják a helyüket, kellő nosztalgiával a nagyi jól bevált receptjeit is megidézik.


Teszi mindezt a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében úgy, hogy a könnyen elkészíthető változatok mellett a komolyabb sütési tapasztalatokat igénylő nyalánkságokkal is bármikor meglephetjük édesszájú családtagjainkat, barátainkat. Mindegy, hogy a lekváros buktára, a hólabdára vagy a lúdláb tortára szavazunk, a szerző figyelt arra, hogy a hozzávalók könnyen beszerezhetők legyenek, a receptek leírását pedig Dóri extra tippjei színesítik.
 
Aki elbizonytalanodna az alapanyag-használatban vagy a szénhidrátszámolásban, annak dietetikus szakértő tanácsai segítenek eligazodni a sütés előtt.
Ár: 4990 Ft
Online rendelés:
http://bit.ly/2UnEVC2
 


 
A szerzőről:
- Iklódi Dóri, mikor megtudta, hogy inzulinrezisztens, létrehozta a Wander.Food.Wonder.
blogot, melynek ma már több, mint 15.000 követője van
-  első nagy sikerű szakácskönyve, a Cukormentes örömök 70, nagyrészt hagyományos fogás
receptjét tartalmazza
- receptjeit elsősorban inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek szánja, és mindazoknak, akik
számára fontos az egészségtudatos táplálkozás
- a cukormentes táplálkozásban szerzett tapasztalatait szívesen megosztja kreatív
főzőtanfolyamain, interaktív előadásain, valamint különféle magazinok hasábjain

Kommentek