Videóajánló: Főzz együtt Jamie Oliverrel!

Nem elég az a rengeteg könyv és tv-műsor, még a YouTube-on is Jamie Oliverre keresünk rá... És bánjuk ezt egy másodpercig is? Persze, hogy nem!
 

Eléggé változó, hogy az emberek miből és hogyan szeretnek főzni vagy új recepteket tanulni. Van, aki a nagyi szakácskönyvére esküszik, mások saját bőrükön szeretnek tapasztalni, de aki igazán bolondul a főzésért, az biztos, hogy kikacsintgat erre-arra inspirációért.

Ma már számtalan lehetőség közül választhatunk. A klasszikus szakácskönyvek mellett, az interneten is találhatunk recepteket, amik alatt sok esetben hosszas beszélgetéseket is olvashatunk, így látni fogjuk, hogy kinek, hogy sikerült a nagy mű.

Ha pedig az olvasható tartalom nem lenne elég, remek tv-műsorok vagy videós csatornák is állnak rendelkezésünkre és így aztán tényleg szemmel követhető minden lépés.

A neten fellelhető videós csatornák azért szuperek, mert minden előnyt magukba sűrítenek. Bármikor lejátszhatjuk őket és a hozzászólások folyamatosan frissülnek, így ha nem is maga a szakács, de egy másik gasztrobolond sorstársunk nagy eséllyel válaszolhatja meg egy-egy komoly kérdésünket.

A Youtube-on munkálkodó szakácsok száma közelít a megszámlálhatatlanhoz, de ha tutibiztos tippre vágyik az ember, elsőként a „nagy öregekre” keres rá.

Így eshet meg az, hogy Jamie Olivernél kötünk ki és nem is bánjuk, hiszen még mindig tud újat mutatni és még mindig jó nézni amit és ahogyan művel.

Jamie csatornáján amúgy több szakács is vendégeskedik, így lehet, hogy egy újabb videóban éppen nem ő tűnik fel, de érdemes ezeket is végignézni, hiszen igazán klassz csapatot gyűjtött maga köré. Ha pedig valamelyik recept megtetszik, már indulhat is az együtt főzés.

Jamie Oliver's Food Tube:

https://www.youtube.com

 

 

Kommentek