Csokoládékülönlegességek egy luxus csokiboltból

A GHRAOUI különleges meglepetéssel készül az ünnepekre. Az újreceptúrák megalkotásakor a csokoládé készítőket olyan klasszikus karácsonyiízek inspirálták, mint a mák, dió, marcipán, mézeskalács, lekvár és fahéj.Végül olyan bonbonok, szaloncukrok és csokoládé figurák készültek, melyek a GHRAOUI luxuscsokoládétól megszokott minőséget ötvözik a tradicionáliskarácsonyi ízekkel.
Karácsony... az év legjobban várt ünnepe, már a szó hallatán is megdobban a szívünk. Amikor kikerülnek az utcai fények és meggyújtjuk azadventi koszorún az első gyertyát, akkor szinte magunk előtt látjuk nagymamánkat és anyukánkat, akik egész nap sütöttek-főztek, izgatottan ellenőrizték, elkészült-e a zserbó, eleget állt-e a mákosguba, megsült-e a bejgli, szemmel tartották az apukákat, hogy sikerült-e már a fa felállítása ésgondoskodtak róla, hogy a karácsonyi menü megint olyan tökéletes legyen, mint minden évben.
 
KARÁCSONYI BONBONOK
Marcipán álom (Mandula, sárgabarack, dió, tejcsokoládé),  Pite (Sárgabarack, tejcsokoládé, dió), Bejgli (Mák, mandula, vanília, fehér csokoládé), Mézeskalács (Mandula, mézeskalács fűszer, csokoládé), Zserbó (Dió, sárgabarack, tej- és étcsokoládé)
 A szaloncukor igazi hungarikum, a karácsony egyik szimbóluma Magyarországon, amely ilyenkor nem csupán édességként, de a karácsonyfadíszeként is dominál az otthonokban. Az ünnepek alatt minden magyargyermek vidáman lopkodja a szaloncukrot a fáról, majd a gondosan visszahe- lyezett csomagolópapírral próbálja eltüntetni ezt a jól ismert ünnepi csínytevést, ami felett a szülők persze hamar szemet hunynak. Idén nem kell aggódniuk, hogy mennyi szaloncukor fogyott a fáról, hiszen a kézzel készített,egyedi csomagolású GHRAOUI szaloncukrok 100 % természetes alapanyagból készültek. Bízunk benne, hogy a mákos, mézeskalácsos, sárgabarackos,maracujás, szedres és cseresznyés ízű szaloncukraink a családok kedvencei lesznek, és szívet melengető karácsonyi emlékeket ébresztenek majd azünnepek után is.
 
SZALONCUKOR
Mézeskalács (Mandula, mézeskalács fűszer, tejcsokoládé), Mák (Mák, mandula, tejcsokoládé), Sárgabarack (Sárgabarack, étcsokoládé), Passion Fruit (Maracuja, étcsokoládé), Cseresznye (Cseresznye, étcsokoládé), Szeder (Szeder, étcsokoládé)
 


Amikor karácsonyi édességekről van szó, nem a trüffel jut először eszünkbe, mégis ha valódi kényeztetést szeretnénk ajándékozni szeretteink- nek, egy gyönyörű trüffel kollekció igazán tökéletes választás. Egyedisége agyengéden és azonnal elolvadó ganache krémben rejlik.
A GHRAOUI trüffelek művészi alkotások, páratlan minőségüket és ízvilágu- kat a féltve őrzött receptúra, illetve –ahogyan más termékeinknél is- a dominikai köztársaságból érkező single source kakaó biztosítja.
Tipp: a trüffelt mindig az utolsó pillanatban, közvetlenül az ünnepek előtt vásárolja meg, üzletünkben mindig frissen készített trüffellel várjuk. Ajánljuk desszertnek, karácsonyi filmek, rokonlátogatások, beszél- getések kiegészítőjeként.
 
TRÜFFEL
Truffe white (Fehércsokoládé csokoládékrémmel töltve), Truffe milk (Tejcsokoládé csokoládékrémmel töltve), Truffe dark (Étcsokoládé csokoládékrémmel töltve), Truffe cacao (Étcsokoládé krémmel töltött tejcsokoládé)
 
Kommentek