nemluxustáska

Nézz körül a gardróbszekrényedben. Válassz ki egy viszonylag jó állapotban levő táskát, amire már nincs szükséged, nem hordod. Tegyél bele minden számodra nem luxus mindennapi higéniás terméket, aminek te is örülnél. Minden táska számít. Még akkor is, ha úgy érzed keveset tudsz csak adni.


http://nemluxustaska.hu


 
"A kampány célja, hogy rászoruló nők­nek egy táskába össz­ecsomagolva alapvető női higiéniás és feh­érnemű csomagot gyűj­tünk, amit a kampány után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Szociális Központjában a nehéz körülmények között levő nőknek adományoznánk.
 
Hiszünk abban, hogy nem csupán a decemberi hónapban van szükség a segítségre. Nem csupán karácsonykor érdemes adományozni, a rászo­rulóknak egész évben szükségük van a tár­sadalmi összefogásra. A kampányt pont ezért januári  hónapra fókuszáljuk, hiszen a téli hónapokban van talán a legnagyobb szükség a segítésre.
 
Olyan nőknek szeretnénk adni ezeket a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket, amiben a táskáitok nagyon sokat tudnak segíteni. Ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen. Amikor azon gondolkodunk, hogy melyik márkájú egészségügyi betétet vegyünk a drogériában, eszünkbe sem jut, hogy vajon, akinek nincs fürdőszobája, ő nem a márkák között válogat, hanem az élelmiszer és a higiéniás termékek között.
 
Az elmúlt napokban megismerhettük a Mikl­ós utcai intézmény működését, nőket megc­élzó ellátási formái­t. Az összegyűjtött táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével fogjuk eljuttatni a rászoruló nőknek és lányoknak.
 
Lehetőségeinkhez mérten szeretnénk személyesen átadni a csomagokat többszáz nehéz helyzetben levő és otthoni erőszak áldozatává vált nőnek és fiatal lánynak a segítségetekkel. Célunk, hogy segítsünk megőrizni méltóságukat és mosolyt csalni az arcukra.
 
A #nemluxustaska főszervezői: Kívül Belül Boldogság és Ági Huszka Style"
 
Gyűjtési időszak: 2018. december 17. - 2019. január 31.
 
Személyes leadás helyszíne: Agi Huszka Style - Paulay Ede utca 41
Postázás címe: Kívül Belül Boldogság Webáruház - 1097 Budapest Tóth Kálmán u. 33/a 6.3.

Kommentek