6 tipp az igazi nagybetűs karácsonyi hangulathoz!

Lassacskán az utcák, kirakatok, boltok is felöltik ünnepi köntösüket, és mi is elővesszük színes égőinket, különböző csillogó díszeinket, kiegészítőinket a padlás rejtekeiből. Színek, fények, illatok nyüzsgő játékával találjuk szembe magunkat ilyenkor, ami mind-mind segít a tökéletes hangulat megteremtésében. Ördemes azonban minél előbb elkezdeni a készülődést, ha nem akarsz az utolsó pillanatokban kapkodni a sok tennivalóval.

 

A menü, avagy az ünnep lelke

Habár sok embernek megvan a saját jól bevált karácsonyi menüsora, mások szeretnek ilyenkor is kísérletezni és új recepteket kipróbálni, ezzel is kedveskedve a családjuknak és a napra pontosan beütemezett vendégseregnek. Utóbbi legfőképpen a nagycsaládosoknak lehet ismerős. Azonban a sok meghívott, sokféle szájízt is jelent egyben. Annak érdekében, hogy lehengereld a látogatókat, mindenféleképpen készíts egy menütervet, amely tartalmazza a klasszikus fogásokat és a modern újdonságokat is. Így biztosan mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabbat.

Téli mozi

Még nem járt át igazán a meghitt hangulat? Nincs is jobb egy igazi karácsonyi filmnél! Ha nem akarod a véletlenre bízni a vacsorák utáni esti mozit, kezdj el összeállítani egy listát a kedvenc ünnepi filmjeidről, amelyeket szívesen megnéznél a családod vagy a barátaid társaságában. Vacsora után sütizés mellé mi az igazán nagy klasszikusokat ajánljuk, mint az Igazából szerelem, a Grincs vagy a megunhatatlan Reszkessetek betörők széria.

Na de mit fogok felvenni?

Örök kérdés ez a karácsony bulik előtt, legyen az céges parti vagy családi látogatás. Ajánlatos még a nagy vásárlási őrület előtt megnézni a lehetőségeket, nehogy lemaradj a kiszemelt ruhadarabról. Az örök fekete minivel egyébként biztosan nagy sikert fogsz aratni, bevállalósabbaknak pedig javasolhatjuk a kötött, úgynevezett csúnya pulcsikat, lehetőleg egy nagy rénszarvasfej mintával – ha már a karácsonyi klasszikusokról van szó.

Ajándékozás másképpen

Talán ami az egyik legnagyobb fejfájást szokta okozni ebben az időszakban, az az ajándékválasztás. Próbálunk mindenkinek tökéletes ajándékot vásárolni, aminek a legjobban örülne, miközben elfelejtjük, hogy miről is szól ez az ünnep. Ha igazán szívünkből szól az ajándék, akkor az örömszerzés a fő célunk, és hogy megmutassuk, mennyire fontos számunkra a másik fél. Érdemes mindig valamilyen személyes meglepetésen gondolkodni, és nem utolsó pillanatban megvásárolni egy drága tárgyat, amit talán soha nem is használ majd az illető.

Karácsonyi színek, fények, illatok

A fenyőfa még ráér, de a karácsonyi fényeket és díszeket már novemberben is felrakhatod a lakás különböző pontjain. Sokszor előfordul az ünnepek alatt, hogy pár üveggömbbel szegényebbek leszünk, vagy éppen az égősor alszik ki, így a következő karácsonyra érdemes ezeket még ideje korán ellenőrizni, hogy ne 24-én reggel keljen rohannunk a szupermarketbe. Egy-egy fahéjjal teletűzdelt narancs, vagy illatos gyertya még varázslatosabbá teheti a légkört, azonban kisállattal vagy kisgyerekkel ez nem mindig olyan egyszerű feladat. Nekik kínál egy új megoldást az Air Wick.

A kandalló melege, nyílt láng nélkül

A hűvös téli estéken töltsd meg otthonod az új Air Wick® Wax Melts gazdag, szétáradó aromájával! Ahogy a viasz lassan párologva megolvad, folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol a szobába. Az Air Wick Wax Melts termékcsalád az ünnepi illatok élményét biztosítja égő láng nélkül. A csomag magába foglal egy egyedi tervezésű kompakt gépet és 3 db wax melt illatosított viasz rudat, amely akár 60 órányi kellemes illatot biztosít. Teremts meghitt, karácsonyi hangulatot otthonodban egy szempillantás alatt a forralt bor vagy a nagymama sütijét idéző Air Wick illatokkal.

Kommentek