Válasszunk a személyiségünkhöz illő társat!

Rendhagyó kampánnyal hívja fel a tudatos örökbefogadásra a figyelmet a Rex Alapítvány, a május 6-án második alkalommal megrendezett Felelős Állattartás Napja alkalmából. A felelős állattartás első lépése ugyanis azon társ megtalálása, akivel hosszú távon együtt tudunk élni. Ezért a leendő gazdiknak meg kell ismerniük új védencük tulajdonságait, még a nagy döntés meghozatala előtt.


Az alapítvány vidám fotósorozatából kiderül, hogy örökbe fogadható védenceik mindegyike egyéniség: van, aki igazi kalandor, míg más inkább a lustálkodás őszinte híve, de egytől egyig igazi szeretetgombócok! Az alapítvány jelenleg közel 160 kutya és macska ellátásáról gondoskodik napi szinten, miközben folyamatosan kerülnek be az újabb elhagyott állatok. Így a hosszú távú örökbeadás érdekében a Rex munkatársai minden védencüknek létrehoznak egy személyiségleírást a www.rex.hu oldalon, amely kiemeli az adott négylábú legfontosabb tulajdonságait. A profiloldal, majd a későbbi személyes ismerkedés, a közös sétáltatás és a Rex szakértőinek tanácsadása mind a sikeres örökbefogadást támogatja. Ennek köszönhetően az alapítvány védenceinek jelentős százaléka egy életre talál társat.


A fotósorozat sztárjai mind gazdát keresnek, így, ha valaki saját személyiségjegyeit látná tükröződni bennük, ne habozzon felkeresni az alapítványt.


Cirmi igazi egyéniség, vérbeli vezető, aki mindig tudja, hogy mit akarDalma a természet leánya, öntörvényű kalandorMorzsi kicsit esetlen, de a gazdi szívét vicces és kedves természetével meghódító főhősTapi a nagy túlélő, a kutyák Indiana Jones-a, aki minden szorult helyzetből megtalálja a kiutatGlória egy örökmozgó gyereksztár, aki mindenkit elvarázsolJackson az elegáns nemes úr, erdők-mezők aktív vadászaMájus 6-án, a Felelős Állattartás Napján a Rex Állatszigetre látogatók a fotósorozat sztárjai mellett játékos ismeretterjesztő programokkal is találkozhatnak.
A rendezvény kiemelt támogatója a Felelős Gazdik Facebook oldal üzemeltetője, a Bayer Hungária Kft. Állategészségügyi üzletága. Támogatója a Hill’s Pet Nutrition Hungary. Médiapartnere a Femcafe.hu.
 
Időpont: 2018. május 6., 10.00-16.00
Helyszín: Rex Állatsziget, 1048 Budapest, Óceánárok utca 33.
Felelős Állattartás Napja a Facebookon: https://www.facebook.com/events/344863629337379
 
Fotó kredit: Kati Fanni
Grafika: Lovász Zoltán

További információ:


Facebook: www.facebook.com/rexalapitvany


Web: www.rex.hu

Kommentek