Üsd el az időt találós kérdésekkel a mobilodon!

Legyél 5 vagy 99, találós kérdésekkel biztosan te is találkoztál már. Ezek a rövid, mókás rímek amellett, hogy szórakoztatóak, a gyermekek és a felnőttek számára is tartogatnak kihívásokat. Ha a szabadidődben te is szívesen tornáztatod az agytekervényeidet furfangos kérdésekkel, az Agymozgató Messenger botot érdemes kipróbálnod!

A magyar nyelvű chatbot használatához nincs másra szükséged, mint internet kapcsolatra és a Messenger alkalmazásra. A bot működése igazán egyszerű, a találós kérdések viszont annál ravaszabbak.
 
A bot a "Kezdés" gombra kattintva azonnal küldi is neked az első találós kérdést, te pedig indíthatod a fogaskerekeket! Ha elsőre nem jut eszedbe a helyes megfejtés, esetleg rossznak bizonyult a tipped, a bot készségesen segít, hogy közelebb juss a megfejtéshez. Helyes válaszaidért csillagokat kapsz, melyeket a játék során segítségekre is beválthatsz. A kérdezz-felelekezést pedig humoros gifek (animált képfájlok) teszik még szórakoztatóbbá.
 
Az Agymozgató bot több mint 100 találós kérdéssel indult el, így már most is rengeteg érdekes feladvánnyal találkozhattok, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a játék készítői megígérték, hogy a kérdéseket tartalmazó adatbázis rövidesen újabb fejtörőkkel bővül majd.
 

"Örömmel tapasztaljuk, hogy a botot egészen széles korosztály keresi fel, és a felhasználók aktivitása alapján elmondhatjuk, hogy sikeres volt az indulásunk. A játékot szeretnénk folyamatosan fejleszteni, ami nem csak a kérdés-adatbázis növelését, hanem például a pontozási rendszer finomítását is magában foglalja. Érdekes volt számunkra megfigyelni, hogy egyes kérdések, amiket mi nehezebbnek találtunk, azaz jelenleg magasabb pontszámot érnek, a felhasználók számára egészen egyszerűen megoldhatónak bizonyulnak, míg akadnak olyan fejtörők is, amelyek jelenleg kevesebb pontot érnek, de a helyes megválaszolásuk nagy százalékban csak több lépésből jön össze.”- árulta el Berczi Dávid, a RoboRobo chatbot fejlesztő csapat projekt menedzsere.
 
Kedvet kaptál egy kis agytornához? A játékot egy kattintással elérheted itt:
http://m.me/agymozgato

Kommentek