Több mint fél millió forintot gyűjtött össze az atomerőmű egy paksi kislányért

Idén év végén az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Do It Yourself! â?? Csináld magad! pályázatának köszönhetően valósult meg az a jótékonysági árverés, mely Feil Eszter és családja számára szervezett gyűjtési akciót. Az aukció olyan sikeres volt, hogy több mint fél millió forint gyűlt össze a rákbeteg paksi kislány gyógyulásához. Köszönjük a támogatást!

 

Jót tenni soha nem késő

Az év vége felé egyre másra szaporodnak a jótékonysági szervezetek által kínált lehetőségek, ahol segíthetünk. A legtöbb esetben azonban nem látható, és nem is nyomon követhető, hogy az adomány vajon tényleg gazdára talált, vajon örültek-e neki, elérte-e a célját? Egészen más úgy adni, hogy kézből kézbe érkezik a segítség. Idén karácsonykor megvalósulhatott egy álom. Egy törékeny, elillanó álom, melyet két paksi kislány dédelgetett arról, hogy együtt lehessenek karácsonykor. Feil Eszter, a tíz éves paksi kislány ugyanis rákbeteg. Különleges körülmények között maradhat csak otthon az ünnepekre, ha szabad így fogalmazni, hiszen egy steril szobára van ehhez szükség. Kishúgának, és édesapjának nagyon hiányoznak az együttlétek, mióta Eszter betegsége miatt édesanyjával Budapestre kellett, hogy költözzön. Most viszont hála a sok embernek, akik összefogtak, valóra válhat ez a tünékeny délibáb, és igazán ragyoghatnak a fények a közös karácsonyfán, hiszen együtt lehet a család!

Amikor a nagy nyújt segítséget a kicsinek

Most év végén egy méreteiben is nagy, egy egész atomerőmű nyújtotta kezét egy pici lány kis tenyere felé. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Do It Yourself! – Csináld magad! pályázatának köszönhetően valósult meg az a jótékonysági árverés, melynek keretein belül három, szívből alkotott tárgyra lehetett licitálni. Az on-line árverésen való részvétellel, illetve a pénzadományokkal egy rákbeteg paksi kislány, Feil Eszter gyógyulását segítették a résztvevők. Az Alkotó Energia pályázat fő célja az volt, hogy népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését. Az árverésből befolyt teljes összeget, egészen pontosan 592.700 Ft-tal Feil Esztert és családját támogatták.

Még mindig lehet adományozni

A jótékonysági árverés és adománygyűjtési akció rendkívül sikeresen lezajlott. Ám aki a továbbiakban is szeretne segíteni a családnak, annak a későbbiekben is lehetősége van utalni az adományoldal bankszámlaszámára. Ha anyagi támogatását nem a www.alkotoenergia.hu weboldalon keresztül szeretné eljuttatni, de szeretne segíteni a családnak, erre a bankszámlára történő utalással vagy befizetéssel bármikor megteheti azt:

Géró Erika – Feil Eszter OTP Bank 11773463-30909562

Köszönet illet mindenkit, aki részt vett az árverésen, vagy az adományozásával segítette Feil Esztert! Köszönet a támogatásért!

Kommentek