Sztárok, akik túlélték a rákot

Nincs olyan ember a Magyarországon, akinek családjában vagy ismeretségi körében ne fordult volna elő daganatos megbetegedés. A halálozási statisztikák szerint a magyar lakosság 25%-a rákban hal meg.

Nem győzünk eleget beszélni a megelőzés és a szűrővizsgálat fontosságáról, hisz egy korai stádiumú betegség esetén sokkal jobb a gyógyulási arány.
A betegség a sztárokat sem kerüli el, itt most olyan ismert embereket láthatsz, akik túlélték a betegséget, ezzel hirdetve, a kór igenis legyőzhető!
 
Robert de Niro- A 2x Oscar-díjas színésznél 2003-ban diagnosztizáltak prosztatarákot, örökölte a hajlamot, édesapja ugyanis rákban halt meg. Gyógyulását a betegség korai felfedezésének tulajdonítja.
 

Anastacia- a fantasztikus hangú énekesnő 2003-ban, majd 2013-ban is mellrákos lett. Úgy érzi azt tartotta életben, hogy mindvégig visszavágyott a színpadra.
 

Hugh Jackman- 2013-ban, az X-Men forgatásákor a sminkes valami furcsa vörös foltra lett figyelmes a színész orrán. A rákot akkor legyőzte, majd 2016-ban kiújult. Azóta 3 havonta jár kontrollra.
 

Cynthia Nixon- A szex és New York tette igazán híressé. A sorozatban az egyik főszereplő, Samantha betegedett meg mellrákban, de a való életben neki kellett ezzel megküzdenie.
 

Rod Stewart- 2000-ben pajzsmirigyrákot állapítottak meg nála, melyet egy rutinvizsgálat során vettek észre. 3 hétre teljesen elment a hangja, gyógyulása óta pedig egy oktávval lejjebb énekel.
 

Mark Ruffalo- 2001-ben azt álmodta, hogy agydaganata van. Ez az álom annyira élénk volt, hogy orvoshoz fordult. A színész életét ez az álom mentette meg, egy golflabda méretű tumort operáltak ki a fejéből.
 

Kommentek