Sztárok, akik tiniként házasodtak

Gondoltad volna, hogy sok hollywoodi hírességnek már tizenévesen bekötötték a fejét? Csekkold a listát és döbbenj le te is ezeken a tiniházasságokon!

Azt tudni lehet, hogy a sztárok világában minden máshogy működik, mint a valóságban: sokkal több pénzt keresnek, sokkal többször fekszenek kés alá és úgy tűnik, sokkal fiatalabban is házasodnak, mint az átlag halandó. Persze, ezek közül a frigyek közül szinte egy sem tartott túl sokáig és a baklövést olyanok is elkövették, akiket amúgy megfontolt, komoly embernek hinnél. Tekintsd meg képgalériánkat azokról a gigacelebekről, akikről nem is sejtetted volna, hogy már pajkos tinédzserként oltár elé álltak! 1. Született Demi Gene Guynes név alatt, Demi Moore sztárnevét valójában Freddy Moore énekes-szövegírónak köszönheti, akihez mindössze 17 évesen ment hozzá. Freddy akkor már betöltötte a 30-at és a frigy 5 évig tartott.

2. Milla Jovovich 16 évesen ment hozzá az akkor 21 éves, szintén színész Shawn Andrews-hoz, akivel a Tökéletlen idők című filmben szerepelt együtt. Két hónap múlva adták be a válópert. 3. Olivia Wilde 19 évesen ment hozzá egy olasz herceg fiához, Tao Ruspoli-hoz, aki több, mint tíz évvel volt idősebb nála. Az esküvőt titokban, egy iskolabuszon tartották meg, és viszonylag sokáig, 8 évig voltak házasok! 4. Beyoncé húga, Solange Knowles, 17 évesen ment hozzá várandósan gyermeke apjához. Sajnos azóta már ők sincsenek együtt. 5. Drew Barrymore-t már 16 évesen eljegyezték, de azt az esküvőt végül le is fújták. A színésznő mégis igencsak fiatalon, 20 éves kora előtt férjhez ment egy pultos sráchoz és két hónapig együtt is maradtak.

6. Melanie Griffith már 14 (!) évesen elkezdett randizni az akkor 22 éves szépfiú színésszel, Don Johnsonnal. 18 évesen feleségül is ment hozzá, fél év múlva elváltak, majd újra összejöttek és 7 évig házasok is maradtak. 7. Macaulay Culkin 17 évesen vette el Rachel Miner színésznőt, de mindössze pár hónapig tartott a dolog. 8. Kim Kardashian 19 éves korában ment hozzá Damon Thomas zenei producerhez, és négy év múlva váltak el. Utána jött Kanye. :)

Kommentek