Szépséghibák, amiket imádunk!

Gaspard Ulliel, Owen Wilson, Joaquin Phoenix, Ben Affleck, Eddie Redmayne. Mi a közös bennük? Olyan szépséghibával rendelkeznek ami elméletileg megosztó lehet, de gyakorlatilag mégis odavagyunk értük. Ugye hirtelen ti sem találtok hibát bennük?

 

Gaspard Ulliel, a sebhelyes arcú

Színész és modell. A fiatal Hannibalként legalább annyira szerettük, mint a Chanel arcaként. Hat éves korában egy kutya támadt rá és komoly sebeket ejtett az arcán. A markáns heg azóta hátrány helyett egyfajta szexepilként funkcionál, hiszen kiváltképp akkor villan elő, amikor mosolyog, ami egyértelműen jól áll neki. Mondjuk az is jól áll neki, ha komoly vagy ha szomorú, esetleg ha levágatja a haját vagy megnöveszti vagy...

Owen Wilson és a törött orr

Owent talán nem kell bemutatni, azt azonban nem mindenki tudja róla, hogy milyen rossz gyerek volt. Két testvérével folyton csépelték egymást, így az orra egy verekedéskor és egy focimeccs közben is kapott erős rúgást. A törést el sem lehetne titkolni, de mi már így szoktunk hozzá, úgyhogy felesleges is lenne. Nem tipikus szexideál, de amikor a parton fut, vagy kisfiával bolondozik, sokunknak kezd hangosan ketyegni a biológiai órája.

Joaquin Phoenix és a szája feletti seb

Születésétől viseli a jelet szája felett, de kinézetét legkevésbé sem ez rontja el. Vannak időszakai, amikor rettenetesen elhagyja magát és ez sem karrierjére, sem kinézetére nincs jó hatással. Pedig amikor összeszedett, simán elhisszük neki, hogy ő Johnny Cash.

Ben Affleck állgödröcskéje

Állgödröcske, állhorpasz vagy a fene tudja, hogy még hányféleképpen hívják ezt. Ami biztos, hogy megosztó. Van, aki szerint olyan, mintha egy kisebb fenék lenne az ember szája alatt, van, aki viszont bolondul érte. John Travoltának is van, neki sem volt túl sok hátránya belőle, és Ben fején is jól mutat.

Amúgy meg egy ilyen klassz színész, rendező és apuka ne legyen már tökéletes. Áhh, így is az!

Eddie Redmayne, a szeplős

Amiért az oviban csúfoltak, később jó értelemben vonzza a tekinteteket. Ráadásul a fiúk csúfolódtak mindig ezzel, mi nők már akkor is sejtettük, hogy a kis pöttyök helyesek, csak megpróbáltak minket eltéríteni.

Eddie is egy modell-színész hibrid, mint Gaspard Ulliel. Olykor talán halványítanak szeplőin, de bizonyos képeken pont ezt hangsúlyozzák ki, úgyhogy gyakorlatilag hasznot húz belőlük.

Ha nem lenne elég a helyes arc, még egy remek stílus is társul hozzá. Vörös szőnyegen és civilben is szemet gyönyörködtető.

Kommentek