Őszi előrejelzés! – asztrológiai szemmel

Az alábbiakban három hónapra előre kapsz egy kis útmutatót, de figyelj rá kérlek, hogy ezek általános jelzések, az egyéntől függ, hogy a hatás hogyan jön létre és hogy te miként reagálsz rá. Egyéni ügyekben kérj segítséget! 

Aug.23- Szept. 22. Szűz hava
 
Már augusztus 20-án a Merkúr látszólagos mozgása direktbe vált, ami azt jelenti, hogy a kommunikációnk, ha valamit meg kell beszélnünk a másikkal, sokkal könnyebbé válik. Előtte érezhetjük azt, hogy az ilyen megbeszélések nehézkesek (például: miért nem érti? vagy miért nem reagál az üzenetemre?). Ekkortól már a céges meetingek is könnyedébben mennek kommunikációs szempontból. De a Merkúr nemcsak a kommunikációt segíti, hanem az üzletkötést, szerződéskötést és a rövid utazásokat is. Ettől az időszaktól sokkal inkább érdemes megkötni a különböző ügyleteket, aláírni a szerződéseket, pláne, ha most olyanról van szó, ami terjeszkedést, valami magasabb szintű dolgot, előrelépést eredményez. És érdemes most a szív ügyeiről is beszélgetni...
 
Szeptember 11-én direktbe fordul a Szaturnusz, ami ismételten mondom, egyénileg mást-mást jelenthet, de általánosságban kijelenthető, hogy könnyebb lesz tenni a céljainkért, az előrejutásunkért és ezt főleg a karrier területén. A karrierben viszont az égiek kimondottan azt támogatják, ami a karmikus feladatod, minden más esetben fenékbe fognak rúgni, hol finomabb, hol erőteljesebb tereléssel igyekeznek a helyes út irányába vezetni. Ha egóból ellenszegülsz, az fájhat, ilyenkor érezheted, semmi nem sikerül, holott lehet, hogy sikerülne, csak nem az a megfelelő irány. A helyzet alázatra és egyben tudatosságra is tanít, hogy vedd észre melyik a helyes irány, haladj arra és meglátod, megérkezik a segítség is!
 


Szept. 23- Okt. 22. Mérleg hava
 
Ez a hónap egy csodás Nap-Merkúr együtt állással indul, ami a kommunikáción túl a rálátást, észrevételt segíti. Elsősorban az emberi kapcsolatokra, főképp a párkapcsolatunkra (vagy a körülöttünk lévő párkapcsolatokra) láthatunk rá. Az akkori fényszögek miatt ez lehet egy fájdalmas felismerés, DE, az égiek ezt nem azért adják, hogy szivassanak, hanem, hogy megint csak a helyes, tiszta irányba tereljenek. Az is lehet, hogy mélyebb dolgok jönnek elő és ezekről beszélünk, ami nem biztos, hogy könnyű, de időszerű. Az égiek a valódi értékek felé terelnek, aki eszerint él, annak meg se kottyan ez az időszak, aki viszont nem, ott jöhetnek kellemetlenségek. Ebben az időszakban felerősödhet egy olyan érzés, mely szerint nagyon változtatni kéne, de nem biztos, hogy már megjelenik pontos cél, hogy mifelé menjünk, viszont egyre inkább körvonalazódik és egyre közelebb lesz az idő, amikor el is érjük. De kizárólag a karmikus úton haladva, tiszta eszközökkel.
 
Okt. 23- Nov. 22. Skorpió hava
 
Október 30-a táján jön el az időszak, amikor az égiek már megint azt mondják: kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció! Beszélj róla! Mondd ki! Ne tartsd magadban! Ha benn tartod, megbetegít! Ezekben a napokban pöröghet az agyunk, gondolatcunamink lehet és jöhet ez az érzés is: eddig ez miért nem jutott eszembe? Bizonyos helyzetekben képesek leszünk egyet hátralépni, kívülállóként nézni a dolgokra, amely segít a pontosabb megértésben és előrelépésben.
 
Ugyanakkor, ha jól csináltunk végig a fenti folyamatokat, gondolati megújulásban lehet részünk, negatív gondolatmintáktól szabadulhatunk meg, melyek már nem gátolnak a későbbiekben. Egyfajta felszabadulás időszaka jöhet el.

Kommentek