Olimpikonok és paralimpikonok siettek az árva kutyák segítségére

A Vigyél Haza Alapítvány, már nyolcadik éve ad ki művészi kivitelű, jótékony célú fali naptárat, melyen elismert művészek, sportolók szerepelnek, korábban az Illatos útról megmentett, vagy az utcán kóborolt árva kutyusokkal, bemutatva, hogy ezek az állatok is szerethetőek, kedvesek.

 

Most elkészült naptárunk képei a teljesítményről és az esélyről is szólnak, hiszen kiváló olimpikonjaink, és paralimpikonjaink szerepelnek az alapítvány által meggyógyított, örökbe adott, vagy éppen örökbefogadásra váró kutyáival. (A fotózáson mindannyian segítő szándékkal, önzetlenül vettek részt)

A naptár készítésének hangulatát jól tükrözi ez a kisfilm is:

Akik a képeken szerepelnek: Cseh László, Csipes Tamara, Csonka András, Dani Gyöngyi, Földházi Zsófia, Hajmási Éva, Somfai Péter, Sors Tamás, Szabó Gabriella, Szász Emese, Tóth Tamás, és Veres Amarilla

A képeket a Vizslafotózás.hu készítette.

A naptárképeit és a megvásárlás részleteit itt tekinthetik meg: http://vigyelhaza.hu/elkeszult-2017-es-fali-naptarunk/

Néhány szó a Vigyél Haza Alapítványról:

Alapítványunk (www.vigyelhaza.hu) nyolc éve, az Illatos úti telepen lévő árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkánk során eddig több mint 700 állatot segítettünk már szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatjuk a sérülten bekerült állatokat és juttatjuk el fontos üzeneteinket a jó szándékú emberekhez. Alapítványunk önkéntesekből áll. Valamennyi adományt, így természetesen a készülő naptár bevételét is, kizárólag és közvetlenül a kitűzött célok megvalósítása fordítjuk.

Kommentek