A LeOKÉmia blogkönyvvel nyit ismét Szeretet Projektet a Szeretetbank

Peti nagy álma volt, hogy nyomot hagyjon az életben maga után, tehessen valamit azért, hogy a világ jobb legyen. Mindig is vágyott erre, de a betegsége mutatta meg és nyitotta ki számára a kaput, hogy ezt meg tudja valósítani.

1 évvel a halála után – blogkönyve megvásárlói segítségével – megvalósulhat a következő álma is. A kis kopasz kollégáknak vásárolt gyógyszeradagoló pumpák után a Szent László Kórház területén található Démétér Ház fejlesztésének támogatása. Minden eladott példány ezt projektet támogatja!
 
Így tudtok rendelni:
Töltsd ki az alábbi űrlapot
Utald el könyv árát (3000 Ft) + ha szeretnél még adományt hozzá, akkor annak összegével többet. 5000 Ft adományösszeg felett ingyenes a postaköltség, egyéb esetben 780 Ft.
Megköszönjük a rendelésed és felvesszük veled a kapcsolatot
 
A könyv ára 3000 Ft, amelyet adományként írunk jóvá. Lehetőségetek van nagyobb adományt is felajánlani a jó ügy érdekében, amelyet a plusz adomány menüpontban jelölhettek meg. Amikor utaltok, a megjegyzésbe írjátok bele: ADOMÁNY.
A felajánlott összeg teljes egészében nemes célra ajánljuk fel, ez lesz a második nagy SZERETETBANK projektünk. Ahogy eddig is, a beérkezett összegről értesítünk Titeket és transzparensen elszámolunk vele.
A házhoz szállítás postaköltsége 780 Ft, amely 5000 Ft feletti adományösszeg felett ingyenes. Lehetőség van Szentendrén személyes átvételre is, ebben az esetben a szállítási cím mezőbe írjátok bele: “SZEMÉLYES ÁTVÉTEL”
 
Adatok:
OTP Bank: 11742087-21323193
Hangya Peti Szeretetbank Nonprofit Kft.
 

Kommentek