Kortalan sármőrök

Azt mondják, hogy egy férfi 40 éves kora előtt nem is férfi igazán. Valódi, érett kisugárzás, ami nők generációit csábítja el, csupán egy bizonyos kor után tapasztalható. Van jónéhány ismert ember, aki jó példa lehet erre, és egyelőre úgy tűnik, sosem öregszik meg. Lássuk a toplistásokat!
Lenny Kravitz – Hihetetlen, hogy ez az ember már 54 éves!  Pimasz mosolya és body buildereket megszégyenítően kidolgozott teste láttán egyszerűen kénytelenek vagyunk levonni a nyilvánvaló konklúziót, miszerint az életkorával kapcsolatos információ kamu.    

Brad Pitt – A kölyökképű szöszi először a Dallas-ban tűnt fel 1987-ben, 24 évesen, de ugyanebben az időszakban szerepelt Pringles és Levis reklámban is. Ki gondolta volna, hogy a tejfelesszájú szépfiú nem sokkal később Hollywood legkeresettebb színésze lesz, és a mai napig szerepel majd a világ legszexisebb pasijainak élvonalában, pedig már ő is 55 éves!

 

Leonardo DiCaprio – Oh, Jack, hány női szív kapott lassú, fájdalmas szívrohamot, amikor elsüllyedtél a jeges vízben, akár egy Ken-baba? A már gyermekszínészként is zseniálisan tehetséges sztár a mai napig igencsak gyakran váltogatja barátnőit, ami némileg ébren tartja a reményt a világ hölgyrajongóinak kitartó lelkében. Ki gondolná, hogy szoborarcú DiCaprio is már 44?

 

Matt Damon – Mr.Turcsiorr 48 évesen, büszke és elköteleződött családapaként tengeti mindennapjait, ám ez egy pillanatra sem veszi el kedvünket attól, hogy megnézzük az összes vele készült filmet. Most őszintén: lehet ellenállni ennek a mosolynak?

 

Hugh Jackman – Az ausztrál színészek táborát erősítő Farkas 50 évesen szaladgál a tengerparton olyan felsőtesttel, amit egyszerűen nem tudunk megunni. Sajnos úgy tűnik, Jackmannél azonban nincs sok esélye a fiatalabb korosztálynak, hiszen felesége 8 évvel idősebb nála. Nem mellékesen, két adoptált gyermek édesapja. Nem átlagos idill, de mégis működik.

 

Johnny Depp – A veszély maga John Christopher Depp, aki Kentucky államban látta meg a napvilágot 55 évvel ezelőtt. És hogy mit szeretünk benne a legjobban? Azt, hogy míg a legkülönbözőbb karaktereket játssza el, művészi szépsége minden szerepben ragyog – vagyis, hogy egyszerűen vonz minket, mint a mágnes.

 

Hugh Grant – Az angol pislogóbajnok a top lista nagyöregjének számít 58 (!) évével. Míg a filmvásznon olyan szépségek szívét hódította meg, mint Andy McDowell, Drew Barrymore, Sandra Bullock vagy éppen a stílusikon, Sarah Jessica Parker, addig a magánéletben nehezen találta meg az igazit. 2018 óta Anna Elisabet Eberstein férje, és nem mellesleg 3 gyermek apja.

 

Gerard Butler – Az Operaház Fantomját maszkban is elfogadnánk, de hős Leonídászként sem érdekelne a tény, hogy már 49 éves. Skót akcentusa és biztató mosolya minden nő fantáziáját beindítja, az pedig, hogy állítólag fantasztikus humora van, még inkább arra sarkall minket, hogy egyszer, egy díszlet elrejtett zugában minden vágyunkat pironkodva valljuk be neki!

 

Robert Downey Jr. - Kit érdekel már egykori drog- és alkoholfüggősége? Ő Sherlock Holmes, aki minden démonával megküzdött már, és gyermeteg hozzáállással jelen meg a legnagyobb díjátadókon, tornacipőben. Az sem érdekel minket, hogy már 53 éves. Ő a mi Vasemberünk!

 

Mark Wahlberg – New Kids On The Block, emlékeztek még? A lógógatyás rapper hatalmas műpénisszel robbant be a filmszakmába, azóta pedig sikere töretlen. Nemrégiben kigyúrt izomagyként tündökölt, mely alakításából senki sem állapította volna meg, hogy már ő is 47 éves!

 

Jude Law – Az fenék, amit a színész a nézők mustráló tekintete elé tárt a Hideghegy-ben, egyszerűen annyira kerek, hogy nehéz elhinni: hogy Jude Law 46 éves, ötgyermekes! apa. Ki az a nő, aki ellen tudna állni szívdöglesztő kék szemeinek és boldogsághormont pezsdítő angol akcentusának?

 

Keanu Reeves – Lehet, hogy az indián vérnek köszönhető, hogy a kisfiús Reeves több mint 30 éve szerepel a képernyőn és minden szerepében elhiteti velünk, hogy ő az a bizonyos érzékeny lelkű, romantikus férfi, akire minden nő vágyik. 54 éves, sehol egy ránc, csak azok a különlegesen vágott szemek és metszett állcsont. Bármi legyen is igaz a hírből, miszerint Keanu a másik oldalon vajazza a pirítóst, mi inkább győződnénk meg erről személyesen – bárhol, bármikor!

Kommentek