Át kell élned, hogy elhidd – Egy kampány, ami Magyarország legszebb arcát mutatja

Magyarország gyönyörű! És bár néha, a hétköznapokban észre sem vesszük, hogy milyen csodálatos helyen élünk, az ilyen kisfilmek láttán összeszorul a gyomrunk és megdobban a szívünk.

MAGYARORSZÁG RÁD VÁR
Felfedezésre hív a Magyar Turisztikai Ügynökség. Elkészült a Magyarország Rád vár kampány kampányfilmje, amely – ugyanúgy mint eddig a plakátok és online hirdetések – a hazai, kevésbé ismert kulturális, épített és természeti értékeket mutatja be, és népszerűsíti. Négy helyszín, négy forgatási nap, 34 szereplő és egy saját, kifejezetten a filmhez írt dal. Ismerje meg új, szokatlan szemszögből Egerszalókot, a Kis-Balatont, a Tokajt és a Hegyestűt a Balaton-felvidéken.
 


MEGZENÉSÍTETT HAZAI KINCSEK
A Magyar Turisztikai Ügynökség a hazai zenei élet két jól ismert szereplőjét, Fodor Máriuszt (Magashegyi Underground, Kaukázus) és Kamát, vagyis Makumi Kamaut (Mary Popkids zenekar) kérte fel a Magyarország Rád vár! kampányfilm zenéjének elkészítésére, akik amellett, hogy mindketten elismert zeneszerzők, a film és reklámszakmában is jártas szakemberek. Tekintettel arra, hogy a kampányfilm hazai tájakat és természeti értékeket mutat be, a dalszerzők magyar népzenei motívumokból is építkeztek.
 


http://fedezdfel.itthon.hu
http://hellomagyarorszag.hu

Kommentek