Hazai hírességek vallanak titkaikról a Lakástalkshow-ban

Egyedi formátummal jelentkezik az internetről a televízió képernyőjére költöző Lakástalkshow a VIASAT3-on. A beszélgetős műsorban a sztárokat Lovász László, a népszerű műsorvezető kérdezgeti, akinek a hírességek legféltettebb titkaikat is elárulják: Stohl András az öregedésről, Tóth Vera gyermekkori traumáiról, Ganxsta Zolee pedig szakításáról beszél.

 

A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról, ezúttal viszont nem a megszokott rutinválaszokat adva. Stohl András például a rácsok mögötti atrocitásokról és az öregedésről mesél: „49 éves vagyok, amibe belehalok, belerokkanok, nem bírom feldolgozni. Nem az 50, hanem az, hogy itt a „B” oldal” – mesélte a műsorban.

Tóth Vera gyerekkori traumáit osztja meg a nézőkkel, Ganxsta Zolee pedig volt szerelméről és a szakításról is nyíltan beszél: „Életem szerelme lelépett. Akkor volt például 2-3 olyan hetem, hogy semmi, se a zenekar, még a lányom sem adott olyan plusz energiát…” – mondta a rapper.

A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A Lakástalkshow televíziós verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a hírességek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László lesz, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

Lakástalkshow november 21-től minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on.

Kommentek