Ezzel a szöveggel nem szedsz fel!

A barátnőimmel tavaly kezdtünk el gyűjteni béna, furcsa, értelmezhetetlen csajozós dumákat a való életből. Van, amit persze papírra sem mertünk vetni, meg van jó pár, ami miatt kicsit szégyelljük is magunkat, de nem érdemes tagadni, végül bejött, úgyhogy azok kiestek. Azokat azonban, amitől csak megemeltük a szemöldökünket, vagy amin sírva visítottunk, megosztjuk veletek. Biztos hogy ti is tudnátok még folytatni a sort bőven.

 

Hogyan NE próbáljunk felszedni valakit! Akár így is nevezhetnénk ezt a gyűjteményt.

Az úriemberek mentségére szóljon, hogy arcukon a legtöbb esetben felfedezhető volt a töménytelen mennyiségben elfogyasztott alkohol. Mondjuk ez lehet, hogy nem is igazi mentség.

Megmutatod a melled?

Az is aranyos, ha a karkötődet, a nyakláncodat, vagy szoknyádat akarják közelebbről megvizsgálni, esetleg érinteni, de vannak olyanok, akik nem húzzák az időt ilyenekkel. A gyors bemutatkozás után, azonnal a lényegre térnek. Nemleges válasz esetén, még olyan tartalékkérdésekkel is rendelkeznek, mint a: „Miért, nem szép?”.

Ti itt kibe vagytok szerelmesek?

Vannak eredetiségre törekvő bolondok, amitől persze a kérdés még nem lesz szimpatikusabb. Mi úgy döntöttünk, hogy abszolút figyelmen kívül hagyjuk a jelenlétét, de érdekes belegondolni abba, hogy merre szőtte volna tovább a beszélgetés fonalát.

„Nem vagy szerelmes? Képzeld, én sem. Azaz eddig nem voltam, de amikor téged megláttalak…”

A régi hajad jobban állt!

A háttérismerettel rendelkező. ő nem igyekszik mindenáron bájologni, inkább őszinteségével, és furcsa figyelmességével próbál lenyűgözni. Hiszen nemcsak hogy emlékszik rád, még azt is észrevette, hogy változott a frizurád. Később még megemlíti, hogy a melled azért jó, és bár a mai napon mindössze tizenöt mondatot váltottatok, mindenképpen csókolóznotok kéne... azonnal. Perszehogy! Majd közben gondolj a régi hajamra!

Pedig pálinkát is hoztam neked!

Meghív, mert ő gavallér. Ellenvetést nem fogad el. Tömény jön, ráadásul az ő kedvence. Majd megszereted te is... vagy nem. Koccintás és saját állapotának ecsetelése után, lassan rátér arra a kérdésre is, hogy mit kaphat ma kedvességéért tőled. Ha a jó beszélgetésnél többre nem számíthat, legszívesebben vissza is kérné a hatszázötven forintot, amit rád költött.

Van tetoválásotok?

Itt sem jutottunk el a második kérdésig, de csalódottságából mindent értettünk. Egységes nemleges válaszunk után, hangosan üvöltve futott is tovább: „Nekem tetkós nő kell!”

Biztosan mellétette volna az övét, és órákig játszottak volna azzal, hogy a nonfiguratív tigris, kergeti a rajzfilmfigura ihletésű delfint.

Titeket „hogy nem szedtek fel” legutóbb?

Zs.

Kommentek