Csapattá kovácsolódunk

Adj JELet magadról! Támogassuk együtt a Bethesda Gyermekkórház Égési Osztályát!A fenti jelmondattal a blans.hu online magazin égisze alatt, Burger Andrea kezdeményezte, s az azonnal mellé állt Rúzsa Magdolna és a H.R.V.T. tervezője, Horváth Dóri kampánya épp, hogy elindult, máris csodálatos eredményekkel büszkélkedhet.

Talán kevesen tudják, de az égési sérülések kezelése sokkal bonyolultabb feladat, mint azt először gondolnánk, főleg gyermekek esetében. Ezt az országban két helyen végzik csupán, az egyik ilyen intézmény a Bethesda Gyermekkórház. A kórház égési sérültjeinek felépülését nagyban megkönnyítené az az úgynevezett bőrrácsozó készülék, aminek megvásárlását pólók eladásával szeretné megvalósítani a blans.hu magazin és csapata. A pólókra Horváth Dóri divattervező alkotott 14 féle óvodás jelet, innen a kampány szlogenje, Adj egy JELet!  A 15. jel pedig Rúzsa Magdi énekesnő koncertsorozatának szimbóluma lett.
 
Lányok, fiúk köszönjük!
A kezdeményezésről hallva a Magyar Szinkronúszó Szövetség azonnal támogatását fejezte ki és letette a voksát a kampány mellett. A Szövetség a 2018-as Junior Szinkronúszó Világbajnokságra készülő válogatott tagjainak, valamint az edzőknek és a szövetségi kapitánynak is vásárolt pólókat, így segítve elő a Bethesda Gyermekkórház számára a gép megvásárlását. A kétszeres olimpiai- és kétszeres világbajnok Madaras Norbert is boldogan viseli a maga pólóját, a minap pedig már az öttusázók is csatlakoztak a jótékonysági kampányunkhoz. A Kőbánya SC fiatal öttusázói december 1-ig a kampánypólókban edzenek. Ők a pólók viselésével is bátorítani szeretnék a jelenleg még sérült, ápolásra szoruló beteg gyermekeket, hogy a későbbiekben akár belőlük is lehessen élsportoló. Eleni Korani, az Ernst Galéria társtulajdonosa és a magyar kultúra elkötelezett támogatója vitte a hírt a Budapesti Operettszínház Ének az esőben főszereplőinek. Igy már Jenes Kitty, Adorján Bálint és Serbán Attila is hozzátettek az ügy sikeréhez, mint ahogy a StyleBar szépségszalon teljes, lelkes csapata is. 
Támogassuk együtt az égési sérült gyermekek mielőbbi gyógyulását!
A pólók megvásárolhatók november 20. és december 1. között az alábbi címeken:
H.R.V.T üzlet, 1052 Budapest, Bécsi utca 1-3.
StyleBar szalon, 1066 Budapest, Ó utca 5.
További üzletek országszerte, itt:
https://hrvt.hu/hu/uzleteink
Ha valaki inkább az Alapítványon keresztül támogatná a bőrrácsozó eszköz beszerzését, írja be a közleménybe: Adj jelet magadról!
Számlaszámuk: Bethesda Kórház Alapítvány, 10300002 – 20350699 – 70073285, MKB Bank


Kommentek