Adj JELet magadról! Támogassuk együtt a Bethesda Gyermekkórház Égési Osztályát!

Rúzsa Magdi, Burger Andrea, Horváth Dóri. Három név, három nő, akik most egy közös cél érdekében összefogtak, hogy segíthessenek. Céljuk, hogy az Adj JELet magadról! elnevezésű kampányukkal a Bethesda Gyermekkórház Égési Osztályát szeretnék segíteni.

A nagyobb összefogás érdekében Burger Andrea felkérte Rúzsa Magdit, Magyarország egyik legnépszerűbb zenei előadóját, és Horváth Dórit, a HRVT ruhaüzlet tervezőjét és tulajdonosát, hogy legyenek segítségére az ötlet megvalósításában.
 
Magdi örömmel vállalta el a kampány népszerűsítését, Dóri pedig készséggel ajánlotta fel segítségét.
Ezúttal nem bankszámlára gyűjtött pénzösszegről van szó, szeretnék, hogy az esetleges adományozás mindenkinek egy maradandó emlék legyen. Így készült el a hat különböző méretben kapható póló (három női és három férfi méret), melyek mindegyike egy-egy dizájnos óvodai jellel szeretné személyessé tenni az adományozást.
Tizennégy különböző óvodai jel közül lehet választani, kiegészítve Rúzsa Magdi Jel koncertturnéjának szimbólumával, egy gyógyító hopi indián tenyér lenyomatával.
 
A Bethesda Kórház Égési Osztálya egy különleges csapat, orvosok és ápolónők, akik a mindennapokban küzdenek azokért a gyermekekért, akik égési balesetekben szerencsétlenül jártak. Jelenleg két égési centrum van ma Magyarországon, és ebből a kettőből a Bethesda Gyermekkórház nyolc millió lakosra vonatkoztatva nyújt segítséget az ország szinte teljes területéről. A 15 éve működő kórházban intenzív osztály is van, számos plasztikai sebész, orvos és ápolónő segíti a mielőbbi felépülést.
Dr. Velkey Győrgy főigazgató, és Dr. Párkányi Adrienn égésplasztikai sebész szakorvosjelölt nagy örömmel vették a jótékonysági kezdeményezést, és az eladott pólók után befolyt összegből egy bőrrácsozó készüléket szeretnének venni, mely nagy segítség lenne az osztálynak, és természetesen a gyerekeknek.
Talán kevesen tudják, de az égési sérülések kezelése sokkal bonyolultabb feladat, mint azt először gondolnánk, főleg gyermekek esetében. Az első lépés a seb begyógyítása, ám ez nagyobb sérült felületek esetében bőrátültetéssel jár, melyet csak a saját testről lehet levenni. Ezt a levett bőrdarabot képes ez a készülék megkilencszerezni, így nélkülözhetetlen segítség az égési osztályon.
Ez a készülék azért is szükségszerű, mert az égési sérülés gyermekek estében hosszútávú orvosi ellátást kíván, mivel a hegek nem képesek a gyermekkel együtt nőni, így komoly fájdalmat okozhatnak a növekedéssel. Egészen felnőttkorig kell így kísérniük a balesetet szenvedett gyerekeket, sok esetben akár 10-20 műtét is szükséges ezen idő alatt.
 
 
Gondoljunk bele, mennyivel kevesebb szenvedés vár arra a szerencsétlenül járt gyermekre, akinek a testéről a lehető legkisebb területű átültetendő bőrt kell kimetszeni, mert ez az orvosi műszer képes megkilencszerezni!
 
Segítsük együtt a Bethesda Kórház Égési Osztályát, hiszen minden eladott póló a kórház számára adományt jelent, mely egyre közelebb hozza a reményt, hogy minél hamarabb használhassák a bőrrácsozó készüléket, mely képes a gyermekek bőrátültetéssel járó fájdalmait jelentősen csökkenteni.
 
A PÓLÓKAT NOVEMBER 20 ÉS DECEMBER 1 KÖZÖTT LEHET MEGVÁSÁROLNI A HRVT BUDAPESTI ÉS VIDÉKI ÜZLETEIBEN.
 
 
HRVT ÜZLETEK ELÉRHETŐSÉGEI:
Budapest
+36 1 249 5771
1052 Budapest, Bécsi utca 1-3.
 
Pécs
+36 20 237 5335
7621 Pécs, Irgalmasok útja 8.
 
Szeged
+36 30 647 1033
6722 Szeged, Fekete Sas utca 20.
 
Nyíregyháza
+36 70 606 4244
4400 Nyíregyháza, Szegfű út 75.
 
Győr
+36 30 373 2107
9022  Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 34. (belső udvar)
 
 
Külön köszönet a DiVino Wine Bar-nak, aki a sajtótájékoztató helyszínét biztosította a Blans.hu részére, és köszönet Juhász Annának a tájékoztató moderálásáért.
 
Fotó: Lettner Kriszta - Photoletti

Kommentek