Vasárnap egyszerre kerül ki a netre az Aranyélet 3. évada!

Október 14-én vasárnap indul az HBO kultsorozatának harmadik, egyben befejező évada. Ráadásul most az ÖSSZES EPIZÓD EGYSZERRE ELÉRHETŐVÉ VÁLIK AZ HBO GO-N! Az HBO csatornán változatlanul, hetente érkeznek az új részek minden vasárnap este 20 órakor.  

A vasárnapi premier előtt pedig megérkezett a legújabb, egyben végső előzetes is, amelyet kizárólag az alábbi HBO GO oldalon tudtok megtekinteni. 
Az HBO Europe-ról és az HBO GO-ról
Az HBO Európában tizenhét országban elérhető:
Az HBO Nordic - „A sorozatok otthona” - prémium előfizetéses VOD-szolgáltatást nyújt közvetlenül, illetve operátor partnerein keresztül Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Dániában.
Spanyolországban az HBO España elérhető közvetlenül, havi előfizetésű VOD-szolgáltatás formájában, illetve a Vodafone Spanyolországgal kötött exkluzív partnermegállapodás keretében.
Közép-Európában az HBO elérhető az előfizetők számára Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában. A közép-európai régióban a közvetlen előfizetés egy új lehetőség, de az HBO kábelcsatorna és az HBO GO a helyi médiaszolgáltatók TV- és internet előfizetési csomagjain keresztül is elérhető.
Az HBO GO egy online, internet alapú videótár, ahol legálisan, vírus- és reklámmentesen keresget filmek és sorozatok közül. Magyarországon az HBO online videótára több mint 830 mozifilmet, 235 sorozatot és több száz gyerektartalmat ajánl a nézőknek. A kínálat hetente frissül, a nemzetközi tartalmakhoz elérhető magyar szinkron vagy felirat. Az első hónap ingyenes, de a próbaidőszak lejártát követően is csak 1490 Ft/hó az előfizetés díja, és bármikor lemondható. 

Kommentek